Τεχνολογίες

Η Meta αλλάζει την Πολιτική απορρήτου της

Αλλάζει η Πολιτική απορρήτου της Meta, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια ομάδα της εταιρίας. Πολλοί χρήστες των πλατφορμών της εταιρείας ενημερώθηκαν με e-mail για τις συγκεκριμένες αλλαγές που θα τεθούν σε ισχύ στις 26 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση για την Πολιτική απορρήτου

«Στόχος μας είναι να μπορείτε να διαχειρίζεστε το απόρρητό σας με σιγουριά. Για το λόγο αυτό, ενημερώσαμε την Πολιτική απορρήτου του Meta, έτσι ώστε να περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών σας.

Τι αλλάζει
Έχουμε καταστήσει σαφέστερη και πιο εύκολα κατανοητή την πολιτική και έχουμε συμπεριλάβει συνδέσμους για ρυθμίσεις που σας βοηθούν να διαμορφώσετε την εμπειρία σας.
Έχουμε συμπεριλάβει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους τύπους πληροφοριών που συλλέγουμε.
Έχουμε συμπεριλάβει πιο συγκεκριμένα στοιχεία για τους τύπους των συνεργατών στους οποίους κοινοποιούμε πληροφορίες και από τους οποίους λαμβάνουμε πληροφορίες.
Διευκρινίζουμε με περισσότερες λεπτομέρειες πώς και γιατί κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας στα προϊόντα και τις εταιρείες μας.

Τι παραμένει ως έχει
Δεν πουλάμε και δεν πρόκειται να πουλήσουμε στο μέλλον τις πληροφορίες σας.
Θα σας πληροφορούμε μέσα από τα Προϊόντα μας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας. Ενδέχεται να σας πληροφορήσουμε μέσω κάποιας ενημέρωσης πολιτικής ή πριν χρησιμοποιήσετε μια νέα λειτουργία.
Μπορείτε να διαχειριστείτε το απόρρητό σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας, από τις ρυθμίσεις.
Οι αλλαγές στην Πολιτική απορρήτου του Meta θα τεθούν σε ισχύ στις 26 Ιουλίου 2022».

close menu