Επιχειρήσεις

Η interworks.cloud βραβεύεται ως Service Provider της χρονιάς από την Acronis

Η interworks.cloud είχε τη χαρά να είναι χορηγός και να συμμετάσχει στο #CyberFit Summit της Acronis, το οποίο διοργανώθηκε από τις 7 ως τις 9 Νοεμβρίου στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, και στο οποίο βραβεύτηκε ως Service Provider της χρονιάς στη Νότια Ευρώπη. Η βράβευση αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση της συνεχούς προσήλωσης που δείχνει η εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στην δυναμική υποστήριξη των συνεργατών της, και σαν έναν από τους καλύτερους διανομείς και παρόχους λύσεων cybersecyrity της Acronis, στο κορυφαίο event για επαγγελματίες στην κυβερνοασφάλεια.

Τo 2022 είναι μια χρονιά με πολλά και σημαντικά ορόσημα για την interworks.cloud, και σε αυτά ήρθε να προστεθεί η πιο πρόσφατη επιτυχία της, καθώς η εταιρεία πιστοποιήθηκε ως το πρώτο εκπαιδευτικό κέντρο της Acronis στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η κατάκτηση αυτή οφείλεται και στην αφοσίωση του ειδικού μας στον τομέα Backup, Disaster Recovery and Cyber Resilience, Σταύρου Σαμιώτη, Partner Account Manager της interworks.cloud, ο οποίος καθίσταται και ο πρώτος παγκοσμίως πιστοποιημένος εξωτερικός εκπαιδευτής για την Acronis.

Ο Σταύρος Σαμιώτης ευχαρίστησε θερμά την Acronis για την συνεργασία και δήλωσε: “Έχουμε περάσει από την εποχή του Cyber Security στην εποχή του Cyber Resilience, κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τόσο για να προστατευθούμε από τους κινδύνους, όσο και για την επόμενη μέρα του οποιουδήποτε συμβάντος κυβερνοασφάλειας. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω σε αυτό”.

Για την αναγνώριση αυτή, ο Σταμάτης Μπαρμπουνάκης, Chief Commercial Officer, της interworks.cloud, δήλωσε: “Είναι μεγάλη μας τιμή που βραβευτήκαμε από την Acronis ως Service της χρονιάς στην Νότια Ευρώπη. Αυτή η διάκριση, αποτελεί αναγνώριση για την αφοσίωσή μας στο να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες cloud και να δημιουργούμε σταθερές σχέσεις με αμοιβαίο όφελος με τους συνεργάτες μας. Συνδυάζοντας τις κορυφαίες λύσεις της Acronis με το πάθος και το ταλέντο της ομάδας μας, καταφέραμε να προσφέρουμε λύσεις υψηλής ποιότητας στους συνεργάτες μας και τους πελάτες τους”.

close menu