Πληροφορική

Η Ιnfinitum, αναγνωρίζεται ως Fortinet Security Fabric Partner of the Year, 2022

Security Fabric Partner της Χρονιάς, για το 2022 αναδείχτηκε η Infinitum κατά τη διάρκεια του Fortinet Security Day

Security Fabric Partner της Χρονιάς, για το 2022 αναδείχτηκε η Infinitum κατά τη διάρκεια του Fortinet Security Day. Το Fortinet Security Fabric είναι μία κορυφαία αρχιτεκτονική η οποία ενοποιεί μια ευρεία γκάμα λύσεων ασφαλείας σε ένα ενιαίο σύστημα, καθιστώντας ευκολότερη τη διαχείριση, την ορατότητα και πάνω από όλα, τη βέλτιστη προστασία των δικτύων, των συσκευών και των δεδομένων των Oργανισμών.

Η επίτευξη σημαντικών διακρίσεων αποκτά μεγαλύτερη σημασία σε μια χρονιά κατά την οποία η Ιnfinitum διαγράφει ιδιαίτερη αναπτυξιακή πορεία. To βραβείο αυτό, αναδεικνύει τη δέσμευση της Infinitum για αριστεία στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας υψηλού επιπέδου που προστατεύουν τους οργανισμούς από τις διαρκώς εξελισσόμενες κυβερνοαπειλές και πιστοποιεί την εξειδίκευσή της στην εφαρμογή των λύσεων της Fortinet, αλλά και τη δέσμευσή της προς την καινοτομία. Τέλος, ενισχύεται η πεποίθηση της εταιρίας για μια ακόμα πιο αποδοτική και παραγωγική συνεργασία με τη Fortinet, στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η Infinitum, προσφέρει ενδεδειγμένες, προηγμένες και ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες τεχνολογίας σε εταιρίες και οργανισμούς ενώ διατηρεί εκτεταμένη τεχνογνωσία και στοχευμένη στενή συνεργασία με τεχνολογικούς κολοσσούς της διεθνούς αγοράς. Διαθέτει την ευελιξία να προσαρμόζεται άμεσα στις νέες τεχνολογίες και πάντα δίπλα στις ανάγκες των πελατών της, υλοποιεί τις πιο ωφέλιμες λύσεις προσφέροντας υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.

close menu