Επιχειρήσεις

Η HPE προσφέρει υπηρεσίες ΑΙ Computing και Cloud “as a service”

H Hewlett Packard Enterprise έχει σχεδιάσει μια γκάμα υπηρεσιών AI προς τους εταιρικούς πελάτες της οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν γρήγορα και με ασφάλεια εφαρμογές δημιουργικής (γλωσσικής) Τεχνητής Νοημοσύνης επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν το δικό τους «ιδιωτικό σύννεφο AI», καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών, από την αυτόνομη οδήγηση έως τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα (LLM) και τις βιοεπιστήμες.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο Mark Armstrong, αντιπρόεδρος της HPE και GM της AI για την περιοχή EMEA αναφέρθηκε πώς οι οργανισμοί που βρίσκονται στο στάδιο όπου είναι έτοιμοι να κλιμακώσουν την ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης (AI) μπορούν να επωφεληθούν από τη συνεργασία με παρόχους υποδομών, καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.
Σε οποιαδήποτε εταιρική ανάπτυξη AI, η σωστή εφαρμογή των στοιχείων υποδομής και αρχιτεκτονικής είναι πάντα κρίσιμη. Από αυτό η HPE ξεκινά – όπως αναφέρει ο Armstrong: “Η πρώτη πτυχή είναι να διασφαλίσουμε ότι συνεργαζόμαστε πολύ στενά με τους πελάτες μας για να καθορίσουμε ποια είναι η σωστή αρχιτεκτονική αλλά και ο φόρτος εργασίας που χρειάζονται. Και ειλικρινά, νομίζω ότι έχουμε την ισχυρότερη ομάδα παγκοσμίως όσον αφορά την ικανότητα κατανόησης του τρόπου λειτουργίας της τεχνολογίας και βελτιστοποιήσης των εφαρμογών.”

“Αν κοιτάξετε τους φόρτους εργασίας που απαιτούνται για τη δημιουργική AI, αυτές οι απαιτήσεις είναι πολύ κοντά με την υπολογιστική υψηλής απόδοσης – γι ‘αυτό είχαμε επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια, εξυπηρετώντας αυτή τη νέα και αναπτυσσόμενη αγορά δημιουργικής AI “, αναφέρει ο Armstrong.

“Συνδυάζουμε τις δυνατότητες της HPE με τη διαθεσιμότητα για τους πελάτες μας να προμηθεύονται αυτά τα συστήματα και να τα χρησιμοποιούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους”, αναφέρει σχετικά ο Armstrong. “Αυτό περιλαμβάνει τόσο τις δαπάνες για τις απαραίτητες επενδύσεις όσο και ορισμένα μοντέλα as-a-service τα οποία επιτρέπουν στους πελάτες μας να δημιουργήσουν το δικό τους ιδιωτικό cloud AI, με τις υπηρεσίες LLM-as-a-service να είναι ήδη προσβάσιμες μέσω της πλατφόρμας GreenLake”.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: (175) HPE Empowers Users with Generative AI through Advanced Computing & Cloud Solutions – YouTube

close menu