Τεχνολογίες

Η Hack The Box συνεργάζεται με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ

Η Hack The Box (HTB), μια ελληνική Startup εκπαίδευσης για CyberSecurity, ανακοίνωσε νέα συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Η Hack The Box (HTB), μια ελληνική Startup εκπαίδευσης για CyberSecurity, ανακοίνωσε νέα συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ με το περιεχόμενό της να έχει ενσωματωθεί στο Cyber Mission Force Persistent Cyber Training Environment (PCTE) του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DoD).

Το PCTE είναι μια ειδική πλατφόρμα αναβάθμισης δεξιοτήτων που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τυποποιημένη ατομική εκπαίδευση υποστήριξης, πιστοποίησης ομάδας και δοκιμαστικών αποστολών για τις Κοινές Δυνάμεις Επιχειρήσεων στον Κυβερνοχώρο των ΗΠΑ. Με την ανάπτυξη του PCTE, το DoD είναι σε θέση να διευκολύνει την κοινή χρήση πόρων αξιοποιώντας την υπάρχουσα συνδεσιμότητα μεταξύ των παρόχων λύσεων κυβερνοασφάλειας, δημιουργώντας παράλληλα ένα θεμέλιο για συλλογικές εκπαιδευτικές ασκήσεις σε πραγματικές συνθήκες σε διάφορα σενάρια έτσι ώστε οι διάφορες ομάδες να προετοιμαστούν καλύτερα για τις απειλές που αντιμετωπίζουν στον κυβερνοχώρο.

Η HTB, ενσωματωμένη στην πλατφόρμα OpenDash360 του UKI, θα υποστηρίξει το DoD καθώς εξορθολογίζει και τυποποιεί τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητες στον κυβερνοχώρο σε όλο τον κόσμο. Στις ομάδες που χρησιμοποιούν το PCTE περιλαμβάνονται ο Στρατός Ξηράς, το Σώμα Πεζοναυτών, το Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, το Λιμενικό Σώμα, η Εθνική Φρουρά της Αεροπορίας και η Εφεδρεία της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Η ομάδα του Ultimate Knowledge Institute είναι απίστευτα ενθουσιασμένη που έχει την ευκαιρία να διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ του Hack The Box και του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ», δήλωσε ο Tony Akers, Διευθύνων Σύμβουλος του The Ultimate Knowledge Institute (UKI). «Πιστεύω ότι αυτό είναι μια πραγματική απόδειξη της ποιότητας της πλατφόρμας της HTB και ενισχύει περαιτέρω τη δέσμευσή μας να συνεργαστούμε με οργανισμούς αφιερωμένους στη βελτίωση της ανθεκτικότητας στον κυβερνοχώρο σε όλο τον κόσμο».

«Με την ενσωμάτωση της Hack The Box στο PCTE του Υπουργείου Άμυνας, είμαστε βέβαιοι ότι οι υπερασπιστές της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στον κόσμο θα λάβουν απαράμιλλη πρόσβαση στην εκπαίδευση σχετικά με τις τελευταίες απειλές και τρωτά σημεία, αποκτώντας παράλληλα πολύτιμη πρακτική εμπειρία σε ένα ασφαλές περιβάλλον», δήλωσε ο Χάρης Πυλαρινός, Διευθύνων Σύμβουλος της Hack The Box. «Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει την ακλόνητη υπόσχεσή μας να προσφέρουμε λύσεις αναβάθμισης δεξιοτήτων υψηλής ποιότητας στους στρατιωτικούς και κυβερνητικούς πελάτες μας σε όλο τον κόσμο».

close menu