Προϊόντα-Υπηρεσίες

Η Epson εξασφάλισε τρεις εξαιρετικές διακρίσεις στο πλαίσιο των Buyers Lab Summer Pick Awards 2020 της Keypoint Intelligence

Η Epson έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα Buyers Lab (BLI) Summer 2020 Pick Awards που διοργανώνονται από την Keypoint Intelligence, για τους μικρούς, οικιακούς εκτυπωτές της. Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται σε μια εποχή ιδιαίτερης σημασίας, όπου οι επιτραπέζιοι εκτυπωτές που απευθύνονται σε μικρές ομάδες εργασίας βρίσκονται στο προσκήνιο, καθώς πολλοί συνεχίζουν να εργάζονται από το σπίτι ή έχουν επανέλθει στο γραφείο αλλά εργάζονται σε μικρότερες ομάδες.

Όπως συμβαίνει με τους εκτυπωτές τεχνολογίας inkjet της Epson, όσοι διακρίθηκαν στα βραβεία φέρουν εξαιρετικά διαπιστευτήρια βιωσιμότητας, αξιοποιώντας την τεχνολογία χωρίς θερμότητα της εταιρείας και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και τις αναμενόμενες εκπομπές CO2. Προσφέρουν, επίσης, σημαντικά χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης από αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού, καθώς και αξιόπιστη απόδοση και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Η Kaitlin Shaw, Αναπληρωτής Διευθύντρια της Keypoint Intelligence, A4 Hardware, σχολιάζει: «Λαμβάνοντας τρία βραβεία στις κατηγορίες προϊόντων για μικρές επιχειρήσεις και οικιακά γραφεία, η Epson προσφέρει ασυναγώνιστη αξία σε χρήστες με μικρότερες ανάγκες όσον αφορά στον όγκο των εκτυπώσεων.

 «Δεδομένου του εξαιρετικά χαμηλού κόστους ανά σελίδα, οι χρήστες απολαμβάνουν  αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, αξιοπιστία και εντυπωσιακή φιλικότητα χρήστη, συμπεριλαμβανομένων οθονών αφής και απλουστευμένη διαδικασία συντήρησης. Ασπρόμαυρο ή με χρώμα, για απλές εκτυπώσεις κειμένων ή εκτυπώσεις μεγαλύτερων απαιτήσεων, η Epson διαθέτει ένα προϊόν που θα ικανοποιήσει εύκολα τις ανάγκες κάθε χρήστη και θα του προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση σε βάθος χρόνου.»

Ο Darren Phelps, Αντιπρόεδρος της Epson Europe, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτές τις διακρίσεις, καθώς, αποδεικνύουν τις προσπάθειες που καταβάλει η Epson για να προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, αλλά και υψηλής ποιότητας, βιώσιμη εκτύπωση, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι.»

Τα νικητήρια προϊόντα είναι:

Epson EcoTank L15160
Outstanding Tabloid Colour Inkjet All-in-One

Epson EcoTank L6580
Outstanding SOHO Colour Inkjet All-in-One

Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF
Outstanding Personal Colour Inkjet All-in-One

close menu