Προϊόντα-Υπηρεσίες

Η DIVITEC εισάγει στην ελληνική αγορά τη νέα φωτογραφική μηχανή άμεσης εκτύπωσης, Printomatic της Kodak

Η DIVITEC, ως επίσημος διανομέας και αντιπρόσωπος της εταιρείας Kodak στην Ελλάδα, διευρύνει την γκάμα προϊόντων της με την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας φωτογραφικής μηχανής άμεσης εκτύπωσης Kodak Printomatic. Η νέα αυτή κάμερα άμεσης εκτύπωσης δίνει τη δυνατότητα λήψης και εκτύπωσης φωτογραφιών οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Μοντέρνος σχεδιασμός και άμεση εκτύπωση

Αυτό που ξεχωρίζει την φωτογραφική Kodak Printomatic από τις υπόλοιπες, είναι η γρήγορη, εύκολη και διασκεδαστική της χρήση. Η ταχύτητα που διαθέτει η κάμερα επιτρέπει να τραβήξει κανείς μια νέα φωτογραφία, ενώ παράλληλα εκτυπώνεται η προηγούμενη λήψη. Έρχεται επίσης, εξοπλισμένη με αυτόματη εστίαση και αισθητήρα φωτός που ενεργοποιεί αυτόματα το φλας σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού.

Το προϊόν προσφέρει, επίσης, εκτύπωση “ONE STOP”, καθώς η κάμερα Kodak Printomatic εκτυπώνει άμεσα φωτογραφίες, διαστάσεων 5.2×7.4 εκατοστά. Διαθέτει και χρησιμοποιεί, το ενσωματωμένο φωτογραφικό χαρτί Kodak Zink, ενώ δεν χρειάζονται δοχεία μελάνης, τόνερ ή φιλμ. Οι φωτογραφικές εκτυπώσεις είναι αδιάβροχες, ανθεκτικές στο σκίσιμο και χωρίς μουτζούρες.

Εκτός από τις ψηφιακές τεχνολογικές της εξελίξεις, η Kodak Printomatic Camera διαθέτει λύσεις που την καθιστούν πιο εύχρηστη. Διαθέτει υποδοχές για τη σύνδεση ιμάντα για το λαιμό, ενώ μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες και σε κάρτες MicroSD.

Τέλος, η κάμερα Printomatic διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και κυκλοφορεί σε έξι, “ζωντανά” χρώματα: κίτρινο, μπλε, ροζ, πράσινο, μαύρο και γκρι. Ο συμπαγής σχεδιασμός της την κάνει εύκολη στην χρήση της, αφού μπορεί να μεταφερθεί εύκολα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να “χαρίσει” τις πιο όμορφες εικόνες. Η Kodak προσφέρει επίσης, για όλα τα προϊόντα της δύο χρόνια εγγύηση, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Όλα τα προϊόντα της Kodak είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, μέσω δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων και online shops, από την DIVITEC AE, η οποία είναι υπεύθυνη για το service, προφέροντας και εγγύηση καλής λειτουργίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα ανακαλύψουν μέσω του συνδέσμου: https://tinyurl.com/yqd45zvx.

close menu