Έργα - Εγκαταστάσεις

Η CPI εξόπλισε με φορητά τερματικά τη LEROY MERLIN

H CPI, η οποία από το 2018 επενδύει στην αγορά του Auto – ID (Automatic Identification & Data Capture), εξόπλισε με φορητά τερματικά τα υποκαταστήματα της LEROY MERLIN.

Συγκεκριμένα, το έργο περιλάμβανε 430 φορητά τερματικά Ζebra, TC52, μαζί με τα παρελκόμενά τους και συμβόλαιο  τεχνικής υποστήριξης (one care) για 3 χρόνια με ολική κάλυψη βλαβών.

Η LEROY MERLIN, λόγω της πολυετούς συνεργασίας στον τομέα του printing, απευθύνθηκε στην CPI για την προμήθεια του εξοπλισμού. Το ζητούμενο ήταν να αντικαταστήσουν τα παλιά τερματικά που διέθεταν ώστε να επιτύχουν βελτιστοποίηση των υφιστάμενων διαδικασιών εντός των χώρων λιανικής πώλησης αλλά και των αποθηκών. Αν και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ήταν πολύ αυστηρό, η CPI ανταποκρίθηκε με συνέπεια στις απαιτήσεις του έργου.

Συγκεκριμένα ο κ. Ludovic Seret, Procurement Leader της LEROY MERLIN αναφέρει: «Η επιλογή των φορητών τερματικών Ζebra της CPI μας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αμεσότητα και ευελιξία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσα από τις πολύ χρήσιμες δυνατότητες που παρέχουν για επί τόπου επεξεργασία των παραγγελιών και των σχετικών δελτίων, χωρίς να απαιτείται αναμονή από την πλευρά του πελάτη ή πρόσβαση σε υπολογιστή. Μπορούμε να πούμε ότι «μας λύνουν τα χέρια», ειδικά σε μέρες και ώρες υψηλής κίνησης εφόσον έχουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε στην κυριολεξία στα χέρια μας μέσα από τα φορητά μηχανήματα που μας παρέχονται. Με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αυτά τα φορητά τερματικά έρχονται να προστεθούν στον κύκλο ανανέωσης των λειτουργικών συστημάτων του παγκόσμιου ομίλου ADEO μέρος του οποίου είναι η LEROY MERLIN. Η πολύχρονη επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιρειών φανερώνει τον κοινό στόχο στο καλύτερο αποτέλεσμα με κορυφαίες τεχνολογικά λύσεις».

close menu