Τεχνολογίες

Η Channel IT συνεργάζεται με την Netskope για την παροχή λύσεων cloud security

Η Channel IT, εταιρεία διανομής προϊοντικών λύσεων για την ασφάλεια και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Netskope, για την παροχή λύσεων cloud security σε Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Η ταχεία υιοθέτηση εφαρμογών και υπηρεσιών cloud, έχει ως αποτέλεσμα τα εταιρικά δεδομένα να μεταφέρονται σε περιβάλλοντα όπου οι παραδοσιακές τεχνολογίες ασφάλειας δεν προσδίδουν ορατότητα. Η διασφάλιση αυτών των τοποθεσιών, χωρίς επιβράδυνση της λειτουργίας των επιχειρήσεων, προϋποθέτει ένα νέο μοντέλο ασφάλειας. Η Netskope, θέτοντας στο επίκεντρο την προστασία των δεδομένων μέσα από την cloud-fast πλατφόρμα της, δίνει τη δυνατότητα αποτελεσματικής προστασίας των υποδομών και δεδομένων που βρίσκονται στο cloud, επιταχύνοντας την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για μια αναγνωρισμένη τεχνολογία με σειρά διακρίσεων από τον Gartner, την οποία εμπιστεύονται -μεταξύ άλλων- περισσότερες από το 25% των εταιρειών της λίστας Fortune 100. Μέσω αυτής, η Netskope προσφέρει στους μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο απαράμιλλη απόδοση, ορατότητα και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και προστασία από απειλές κατά την πρόσβαση σε υπηρεσίες cloud, ιστότοπους και ιδιωτικές εφαρμογές.

«Η μεταφορά υποδομών και δεδομένων στο cloud, προσδίδει ευελιξία και ταχύτητα στις επιχειρήσεις και ως εκ τούτου, αποτελεί βασική προϋπόθεση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Ζητούμενο, ωστόσο, αποτελεί σε κάθε περίπτωση και η ασφάλεια. Στο πλαίσιο της διαρκούς διεύρυνσης του portfolio των παρεχόμενων προϊόντων μας με νέες, καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις για το δίκτυο συνεργατών μας και τους πελάτες τους, εντάσσουμε την Netskope στους προμηθευτές μας. Η τεχνολογία της προσδίδει στις επιχειρήσεις τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ προστασίας και ταχύτητας που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού», αναφέρει ο Χριστόφορος Χριστοφή, Διευθύνων Σύμβουλος της Channel IT.

Από την πλευρά του, ο Alfredo Cusin, Channel Sales Manager της Netskope, δηλώνει: «Σε μια αγορά που αναπτύσσεται διαρκώς, μεταβάλλονται συνεχώς και οι ανάγκες. Στόχος μας, είναι η προστασία των οργανισμών από τις απειλές στο cloud. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιλογή της Channel IT ως διανομέα των προϊόντων μας στην Ν.Α. Μεσόγειο. Έχω την πεποίθηση πως με τη βοήθειά της θα επιτύχουμε μακροπρόθεσμες συνεργασίες και πολλούς ικανοποιημένους πελάτες, στον βαθμό που το έχουμε ήδη επιτύχει και στις υπόλοιπες περιοχές που δραστηριοποιούμαστε».

Με αφορμή την έναρξη της συγκεκριμένης συνεργασίας, η Channel IT διοργανώνει στο πλαίσιο των What’s New – Webinar & Masterclass Series, ένα διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: «A new security stack to face the challenges of the new normal», προκειμένου να κάνει γνωστή την τεχνολογία της Netskope σε συνεργάτες, πελάτες, αλλά και σε κάθε IT Administrator και IT Security Manager που αναζητά λύσεις για την αποτελεσματική προστασία της cloud υποδομής της επιχείρησής του. Το webinar, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 στις 13:00 και θα παρουσιάσει ο Paolo Passeri, Cyber Intelligence Specialist της Netskope.

Για να εγγραφείτε δωρεάν στο webinar πατήστε εδώ.

close menu