Προϊόντα-Υπηρεσίες

Η Canon ενημερώνει τον δημοφιλή της Speedlite Transmitter με τη νέα έκδοση ST-E3-RT(Ver.2)

Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία του ST-E3-RT(Ver.2), μιας ενημέρωσης του δημοφιλούς πομπού ST-E3-RT. Επιτρέποντας ασύρματο συγχρονισμό φλας και έλεγχο πολλαπλών Speedlites, τοποθετημένα μέχρι και 30 μέτρα μακριά, αυτός ο νέος πομπός προσφέρει στους επαγγελματίες μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία τόσο σε στούντιο όσο και σε φυσικό περιβάλλον. Υποστηρίζει τα βασικά χαρακτηριστικά του πρόσφατα ανακοινωθέντος Speedlite EL-1 και επιτρέπει επίσης νέες δυνατότητες κατά τη χρήση προηγούμενων RT Speedlites, συμπεριλαμβανομένου του ασύρματου (ραδιοσυχνοτικού) συγχρονισμού δεύτερης κουρτίνας.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά του ST-E3-RT(Ver.2) περιλαμβάνουν την υποστήριξη για το χαμηλής ισχύος 1/8192 micro flash του Speedlite EL-1, και για τους φωτογράφους που χρησιμοποιούν χειροκίνητο φλας, ο πομπός περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία Μνήμης FE.

Υψηλής ποιότητας, ευέλικτη σύλληψη
Μέσω της εισαγωγής της ασύρματης ραδιοσυχνοτικής μετάδοσης και του συγχρονισμού δεύτερης κουρτίνας, το ST-E3-RT(Ver.2) απελευθερώνει το φλας στο τέλος μιας μακράς έκθεσης. Ως αποτέλεσμα  , βοηθά τους φωτογράφους να καταγράφουν φυσικές εικόνες κατά τη σύλληψη κινούμενων θεμάτων. Το ST-E3-RT(Ver.2) προσφέρει αυτή τη δυνατότητα ως μια νέα ασύρματη επιλογή, δίνοντας στους χρήστες ευελιξία σε μια σειρά από σενάρια λήψης.

Κατά τη λήψη με μεγάλο διάφραγμα ή/και υψηλή ταχύτητα ISO, η ένταση του φλας μπορεί συχνά να υπερβεί το θέμα και τη σκηνή. Αυτό αναγκάζει  το φωτογράφο να αλλάξει τις ρυθμίσεις ή το στήσιμο της φωτογράφισης, με αποτέλεσμα τελικά να χάσει την εμφάνιση που θα  επιθυμούσε. Σε συνδυασμό με το Speedlite EL-1,   το micro flash 1/8192 του πομπού προσθέτει όμορφες λεπτές αποχρώσεις φωτός χωρίς να διαταράσσει την ατμόσφαιρα και το φως του περιβάλλοντος που αντανακλάται στην εκάστοτε σκηνή. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδανικό για φωτογράφους μόδας και πορτρέτου που επιθυμούν να απαθανατίσουν σκηνές με φυσική ατμόσφαιρα.

Με βάση τις ευέλικτες ιδιότητες του αρχικού πομπού, ο ST-E3-RT(Ver.2) υποστηρίζει τη Μνήμη FE – προσφέροντας μια ταχύτερη και πιο βολική χειροκίνητη ρύθμιση φλας. Απαλλάσσοντας το φωτογράφο από την ανάγκη για πολλαπλές δοκιμαστικές λήψεις, του προσφέρει πλέον τη δυνατότητα να εκτελέσει μια αρχική λήψη σε λειτουργία E-TTL, κλειδώνοντας τις ρυθμίσεις φλας E-TTL. Στη συνέχεια, μπορεί να  αλλάξει τη ρύθμιση των Speedlites σε κατάσταση χειροκίνητο φλας, για να χρησιμοποιήσει χειροκίνητες παραμέτρους όπου αυτό απαιτείται, διατηρώντας τις αρχικές ρυθμίσεις Ε-TTL.

Μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής του προϊόντος
Η Canon παρέχει επίσης μια ενημέρωση, κατόπιν χρέωσης, για τους υπάρχοντες χρήστες ST-E3-RT. Όσοι διαθέτουν τον πομπό μπορούν να τον στείλουν σε ένα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης της Canon για να αναβαθμιστούν, ώστε να λάβουν τα νέα πρόσθετα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του ST-E3-RT(Ver.2).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ST-E3-RT(Ver.2) και τη συμβατότητά του, επισκεφθείτε: www.canon-europe.com/cameras/speedlite-transmitter-st-e3-rt-v2/

TAGS:

close menu