Υπηρεσίες

Η bel ανακοινώνει διασύνδεση με τη BOBST στη Labelexpo Europe 2023

Μαζί με τις προηγμένες εξελίξεις του Overprint Management Information System που θα παρουσιαστούν στην έκθεση

Η bel μοιράζεται τα νέα της σημαντικής διασύνδεσης του Overprint MIS με την BOBST, έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές εξοπλισμού στον κόσμο για παραγωγή ετικέτας και εύκαμπτης συσκευασίας, που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Labelexpo Europe 2023, με εξελίξεις που στοχεύουν να οδηγήσουν την παραγωγή και να εξασφαλίσουν ολοκληρωμένη διασφάλιση ποιότητας.

Αυτές οι εξελίξεις ανακοινώνονται παρακάτω:

  1. Το εργαλείο Cost Estimation του Overprint είναι έτοιμο να παρέχει μια υβριδική προβολή υπολογισμού και πρόβλεψης βέλτιστων προτάσεων παραγωγής σε ποικίλες ποσότητες εκτύπωσης και διαφορετικές τεχνολογίες εκτύπωσης και διακόσμησης, διευκολύνοντας τις ακριβείς εκτιμήσεις κόστους και τη διαχείριση πόρων. Το εργαλείο είναι σε θέση να διαχειρίζεται ταυτόχρονα τη σειρά DIGITAL MASTER, καθώς και όλα τα πιεστήρια flexo στο χαρτοφυλάκιο της BOBST. Αυτό παρέχει μια αποτελεσματική σύγκριση συμβατικού και ψηφιακού εξοπλισμού, καθώς και οποιασδήποτε τεχνολογίας – λαμβάνοντας υπόψη όλο τον εξοπλισμό της παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών διακόσμησης.
  2. Ένα άλλο σημείο επαφής της διασύνδεσης είναι η υποβολή job ticket σε πραγματικό χρόνο μέσω JDF στο DFE της BOBST, αυτοματοποιώντας τη ροή εργασίας της εκτυπωτικής παραγωγής, μειώνοντας το χρόνο μέχρι την παραγωγή και επιτρέποντας τη μεταφορά των λεπτομερειών της εργασίας με ακρίβεια. Η βελτιστοποίηση της ροής εργασίας της εκτυπωτικής παραγωγής μέσω JDF απλοποιεί τη διαχείριση πολύπλοκων εργασιών εκτύπωσης, για παράδειγμα οι multi-layer ετικέτες, και επιτρέπει στον ετικετοποιό να χειρίζεται αποτελεσματικά μεγάλους όγκους εργασίας. Με την υποβολή JDF σε πραγματικό χρόνο, η παραγωγή καθοδηγείται μέσω του Overprint MIS, το οποίο λειτουργεί ως το βασικό σύστημα διαχείρισης της επιχείρησης, σε όλο τον εξοπλισμό και τις συσκευές του χώρου παραγωγής.
  3. Τα inspection reports από το ACCUCHECK της BOBST ενσωματώνονται πλέον στο job ticket στο MIS, κάνοντας τον ποιοτικό έλεγχο διαθέσιμο στους χρήστες του MIS σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. Αυτό το χαρακτηριστικό του Overprint εξασφαλίζει ολοκληρωμένη διασφάλιση ποιότητας.
  4. Η διασύνδεση των συσκευών IoT της bel στο χώρο παραγωγής, επιτρέπει τη συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για πολύτιμες πληροφορίες, όπως οι καταναλώσεις, οι νεκροί χρόνοι και τα διαστήματα συντήρησης. Η σύνδεση όλου του παραδοσιακού εξοπλισμού δίπλα στην ψηφιακή πλατφόρμα BOBST CONNECT, εξυπηρετώντας τη διαχείριση δεδομένων τόσο τώρα όσο και στο μέλλον, αποτελεί μια ολοκληρωμένη βιώσιμη λύση.

Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία, τη συνδεσιμότητα και το machine learning, το Overprint ενισχύει τις ροές εργασίας της ετικέτας και της συσκευασίας προάγοντας την ανταγωνιστικότητα, την αποτελεσματικότητα και τη βιωσιμότητα στην ψηφιακή εποχή της παραγωγής ετικετών.

Η bel θα βρίσκεται στο περίπτερο 9A15 (Αίθουσα 9) και στο περίπτερο 3A58 της BOBST (Αίθουσα 3) κατά τη διάρκεια της Labelexpo Europe 2023.

Οι επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν σε αυτό το link για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια εξατομικευμένη παρουσίαση που καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους.

close menu