Τεχνολογίες

Η Acronis εγκαινιάζει νέο cloud data center στην Ελλάδα

Οι νέες εγκαταστάσεις διασφαλίζουν ταχύτερη πρόσβαση, μεγαλύτερη προστασία και ανθεκτικότητα δεδομένων για τους πελάτες των παρόχων υπηρεσιών, ενώ παράλληλα ενισχύει τους παρόχους διαχειριζόμενων υπηρεσιών (managed service providers) με ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας στον κυβερνοχώρο.

Η Interworks ΑΕ, κορυφαίος διανομέας και πάροχος υπηρεσιών cloud σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, και η Acronis, παγκόσμιος ηγέτης λύσεων προστασίας στον κυβερνοχώρο, εγκαινίασαν σήμερα ένα νέο cloud data center στη Θεσσαλονίκη. Αναγνωρίζοντας τις υπερσύγχρονες υπηρεσίες που παρέχει η Interworks στους συνεργάτες της, η Acronis επέλεξε το data center της πρώτης ως τον κύριο χώρο φιλοξενίας των υπηρεσιών της στη ΝΑ Ευρώπη. Στο εξής, οι τοπικοί πάροχοι υπηρεσιών Acronis έχουν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων προστασίας στον κυβερνοχώρο, με τις οποίες μπορούν να δημιουργήσουν νέες υπηρεσίες παρέχοντας ταχύτερη πρόσβαση, σταθερή διαθεσιμότητα και προστασία δεδομένων στους πελάτες τους.

«Η απόφαση της Acronis να δημιουργήσει ένα σημείο παρουσίας στην Ελλάδα και η εμπιστοσύνη της στην Interworks στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους τους συνεργάτες μας και τους πελάτες τους», δήλωσε ο Βασίλης Ζωγράφος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interworks. «Οι συνεργάτες μας και οι πελάτες τους σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα αλλά και τη ΝΑ Ευρώπη γενικότερα, μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα δεδομένα τους αποθηκεύονται σε τοπικό επίπεδο και σε πλήρη συμμόρφωση με τους τρέχοντες σχετικούς κανονισμούς».

Το παγκόσμιο δίκτυο cloud data center της Acronis εκτείνεται ήδη σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Αυστραλία, Καναδά και Σιγκαπούρη. Με το νέο cloud data center στην Ελλάδα, οι τοπικοί παροχοί υπηρεσιών cloud μπορούν να αξιοποιήσουν το σημαντικό πλεονέκτημα της αποθήκευσης κρίσιμων επιχειρησιακών δεδομένων τοπικά. Οι πάροχοι διαχειριζόμενων λύσεων (Managed Service Providers ή MSPs) επίσης επωφελούνται από το πλήρες φάσμα διαχειριζόμενων λύσεων cloud και λύσεων προστασίας στον κυβερνοχώρο που διατίθενται μέσω του Acronis Cyber Protect.

«Στην Acronis, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους συνεργάτες μας δύο πράγματα: τεχνολογίες που διασφαλίζουν την προστασία των πελατών τους και υποστήριξη που προάγει την επιτυχία τους», δήλωσε ο Ronan McCurtain, Αντιπρόεδρος της Acronis για την Ευρώπη, το Ισραήλ και την Τουρκία, Sales Northern Europe. Το νέο data center μας στην Ελλάδα προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις καθώς και υποστήριξη τοπικά, ώστε οι συνεργάτες και οι πελάτες τους να απολαμβάνουν την υψηλή προστασία που απαιτείται σήμερα στον κυβερνοχώρο.

Οι Interworks και Acronis ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους MSP και τους πελάτες τους στη ΝΑ Ευρώπη, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις κορυφαίες υποδομές και λύσεις cloud του Acronis Cyber Protection.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα μιας συνεργασίας, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected].

Για την Interworks ΑΕ
Η Interworks (εμπορική επωνυμία interworks.cloud) είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2001 στον χώρο του cloud (IaaS, SaaS) και managed services, ενώ απασχολεί πάνω από 100 άτομα προσωπικό. Διατηρώντας στρατηγική συνεργασία με την Microsoft στο κομμάτι του cloud distribution (Microsoft 365, Microsoft Azure) αλλά και με πλειάδα τεχνολογικών παρόχων όπως η Acronis, Google, Fortinet, Webroot, Dropsuite κλπ., εξυπηρετεί τελικές εταιρείες μέσω του δικτύου συνεργατών της σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα προσφέροντας λύσεις σε θέματα υποδομών, ασφάλειας, παραγωγικότητας και υποστήριξης. Η Interworks διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα Data Center στην Β. Ελλάδα, όπου φιλοξενεί υπηρεσίες και δεδομένα χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας γρήγορες ταχύτητες, σταθερότητα και ασφάλεια σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κέντρο υποδομών (Windows Server 2019 hyper-converged nodes upgrade).

Για την Acronis
Έχοντας ιδρυθεί το 2003, η Acronis αποτελεί ένα οργανισμό με υψηλή αναγνωρισιμότητα στην αγορά διατηρώντας παράλληλα ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο προϊόντων.
Η Acronis ενοποιεί την προστασία των δεδομένων και την κυβερνοασφάλεια για την παροχή ολοκληρωμένης και αυτοματοποιημένης προστασίας στον κυβερνοχώρο που επιλύει τις προκλήσεις ασφάλειας, προσβασιμότητας, απορρήτου, και αυθεντικότητας ασφάλειας (SAPAS) του σύγχρονου ψηφιακού κόσμου. Με ευέλικτα μοντέλα ανάπτυξης που ταιριάζουν στις απαιτήσεις των παρόχων υπηρεσιών και των επαγγελματιών πληροφορικής, η Acronis παρέχει ανώτερη προστασία στον κυβερνοχώρο για δεδομένα, εφαρμογές και συστήματα με καινοτόμες λύσεις προστασίας από ιούς επόμενης γενιάς, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, backup, disaster recovery και λύσεις διαχείρισης προστασίας endpoint. Με βραβευμένες τεχνολογίες blockchain για ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και ελέγχου ταυτότητας δεδομένων, η Acronis προστατεύει κάθε περιβάλλον – από cloud σε υβριδικό κι έως εσωτερικής εγκατάστασης – με χαμηλό και προβλέψιμο κόστος.

Social Media και Νέα
Website: https://resellers.interworks.cloud/
Facebook: interworks.cloud Resellers /
LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/interworks.cloud-distribution-/
Instagram: https://www.instagram.com/resellers.interworks.cloud/

close menu