Επιχειρήσεις

Huawei: Προσωπικός γυμναστής και ιχνηλάτης ύπνου σε smartwatch

Το νέο έξυπνο ρολόι HUAWEI WATCH FIT 3, διαθέτει, μεταξύ άλλων, τεχνολογίες για ολιστική παρακολούθηση υγείας

Προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης και υγείας ενσωματώνουν τα έξυπνα ρολόγια νέας γενιάς, μετατρέποντάς τα σε προσωπικό γυμναστή του κάθε χρήστη. Ενσωματώνουν, επίσης, τεχνολογίες και καινοτομίες που συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού κ.ά.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η Huawei, συμπυκνώνοντας την τεχνογνωσία τεσσάρων ετών και τριών τεχνολογικών γενιών, το νέο έξυπνο ρολόι HUAWEI WATCH FIT 3, μόλις 26 γραμμάρια και πάχος 9,9 χιλιοστά, διαθέτει, μεταξύ άλλων, τεχνολογίες για ολιστική παρακολούθηση υγείας και αναβάθμιση των αθλητικών δραστηριοτήτων των χρηστών.

Όπως επισημαίνεται, το νέο έξυπνο ρολόι αναβαθμίζει τις αθλητικές δυνατότητες του κάθε χρήστη με βάση τρεις τομείς των συνηθειών του: Φαγητό, κίνηση και διατήρηση φόρμας.

Ειδικότερα, για να βοηθήσει τους χρήστες να τρέφονται καλύτερα, η εφαρμογή Stay Fit έχει αναβαθμιστεί για να προσφέρει έναν προσωπικό γυμναστή στον καρπό του για διαχείριση βάρους.

Διαθέτει μία ενημερωμένη παγκόσμια βάση δεδομένων διατροφικών θερμίδων σε 50 χώρες και παρέχει διατροφικές αναλύσεις για την προώθηση μίας ισορροπημένης διατροφής και προγράμματος άσκησης, για πιο επιστημονική διαχείριση βάρους. Όταν οι στόχοι καθημερινής δραστηριότητας ή απώλειας λίπους δεν επιτυγχάνονται, το ρολόι θα προτείνει τύπους άσκησης και διάρκεια με βάση τις συνήθειες του χρήστη και τις καιρικές συνθήκες, γνωρίζοντάς τον καλύτερα από έναν προσωπικό γυμναστή. Μέσω εφαρμογών προσφέρονται πάνω από 660 μαθήματα προπόνησης.

Εξοπλισμένο με τον πιο πρόσφατο επιστημονικό ιχνηλάτη ύπνου, το νέο έξυπνο ρολόι, που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα, προσφέρει, επίσης, ακριβέστερη παρακολούθηση, ενώ ενσωματώνει λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να κοιμούνται με μεγαλύτερη ηρεμία, καθώς και λειτουργίες που βελτιώνουν την ακρίβεια παρακολούθησης του καρδιακού παλμού. Με μόνο μία φόρτιση έχει έως δέκα ημέρες διάρκεια μπαταρίας και είναι συμβατό με iOs και Android συσκευές.

close menu