Προϊόντα-Υπηρεσίες

Η Sony συνεχίζει να «δίνει ρυθμό» με τα νέα, Truly Wireless ακουστικά WF-XB700 και WH-CH710N

Η Sony παρουσίασε δύο νέα ασύρματα ακουστικά, τα μοντέλα WF-XB700 και WH-CH710N, προσφέροντας την τέλεια συσκευή, όταν βρισκόμαστε εν κινήσει.

“Είμαστε υπερήφανοι να προσφέρουμε τις τελευταίες καινοτομίες ήχου της Sony, ανεπτυγμένες με γνώμονα τις απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας”, δήλωσε ο Mike Fasulo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Electronics North America. “Αυτά τα νέα μοντέλα προσφέρουν ακόμα περισσότερους τρόπους για να βιώσετε την εμπειρία EXTRA BASS ™ της Sony και την καλύτερη εξουδετέρωση θορύβου στην κατηγορία τους”.

Νιώστε τον δυναμικό EXTRA BASS™ ήχο των WF-XB700 ακουστικών
Διαθέτοντας την τεχνολογία EXTRA BASS™ της Sony, τα ακουστικά XB700 αποδίδουν ακριβή, ισχυρό ήχο που αναβαθμίζει κάθε κομμάτι και διατηρούν την καθαρότητα της φωνής, για μια εξαιρετικά πλούσια, ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης.

Η τεχνολογία BLUETOOTH® προσφέρει επιπλέον ευκολία στην χρήση, χωρίς την ανάγκη ενσύρματων συνδέσεων, ενώ ο «Ergonomic Tri-hold» σχεδιασμός εξασφαλίζει την άνετη εφαρμογή στο αυτί.

Απολαύστε έως και 18 ώρες ακρόασης χάρη στην πρακτική θήκη φόρτισης, ενώ μόλις 10 λεπτά γρήγορης φόρτισης παρέχουν 60 λεπτά αναπαραγωγής μουσικής. Επιπλέον, με βαθμό προστασίας IPX4 για ανθεκτικότητα στο νερό, παρέχει προστασία από τις σταγόνες και τον ιδρώτα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνεχίσουν να κινούνται με την μουσική στη βροχή ή το γυμναστήριο.

Εξουδετερώστε τους θορύβους γύρω σας με τα WH-CH710N
Επικεντρωθείτε στην μουσική χωρίς περιττούς θορύβους στο παρασκήνιο με τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-CH710N. Κατά την διάρκεια μιας πτήσης μακράς διάρκειας ή της μετακίνησης προς τον χώρο εργασίας σας, η τεχνολογία «Artificial Intelligence Noise Cancelation (AINC)» αναλύει συνεχώς τον ήχο περιβάλλοντος και επιλέγει αυτόματα την πιο αποτελεσματική λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου για το εκάστοτε περιβάλλον των χρηστών. Χάρη στα διπλά μικρόφωνα με εμπρόσθια και οπίσθια τροφοδότηση, τα ακουστικά WH-CH710N εντοπίζουν περισσότερους ήχους περιβάλλοντος από ποτέ.

Η τεχνολογία «Near Field Communication (NFC™)» επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν το ‘streaming’ της μουσικής τους με ένα μόνο άγγιγμα, ενώ μια ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου επιτρέπει μέχρι και 35 ώρες ήχου με μία μόνο φόρτιση. Επιπλέον, με μια γρήγορη φόρτιση μόλις 10 λεπτών, οι χρήστες απολαμβάνουν 60 λεπτά αναπαραγωγής.

Με το ρυθμιζόμενο μεταλλικό «slider», οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τα ακουστικά τους στο τέλειο μέγεθος, ενώ με τα μαλακά earpads, σε σχήμα οβάλ, δεν θα χρειαστεί να διακόψουν ποτέ την αγαπημένη τους μουσική.

Διαθεσιμότητα
Το μοντέλα WF-XB700 WH-CH710N θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επισκεφθείτε:

TAGS:

close menu