Υλικό-Συσκευές

Η Samsung Electronics κερδίζει 49 βραβεία στα IDEA Design Awards

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε πως κέρδισε 49 βραβεία IDEA Design Awards, μεταξύ των οποίων ένα Χρυσό, έξι Ασημένια και δύο Χάλκινα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης International Design Excellence Awards (IDEA) 2018. Πρόκειται για τις περισσότερες διακρίσεις IDEA που η εταιρεία έχει λάβει μέσα σε ένα έτος.

«Με πελατοκεντρική καινοτομία, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για τον σχεδιασμό που μπορεί να προσφέρει ουσιαστική αξία στην καθημερινή ζωή των καταναλωτών μας», δήλωσε ο Dontae Lee, Executive Vice President και Head του Corporate Design Center στη Samsung Electronics.

Η Samsung έλαβε Χρυσό βραβείο για το σύστημα:

  • Wireless Audio Visual Identity System – Προβάλλει με συνέπεια το μήνυμα ενός brand, εκφράζοντας οπτικά τον πανίσχυρο ήχο και τα μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία για την γενιά των Μillennians.

Η Samsung κέρδισε έξι Ασημένια βραβεία:

  • Dual Cook Flex™ – ο προηγμένος φούρνος με ένα διακριτικό και μίνιμαλ σχεδιασμό. Ο φούρνος διαθέτει ένα σύστημα εύκαμπτης πόρτας για την προετοιμασία περισσότερων από δύο φαγητών ταυτόχρονα χωρίς υπερβολική απώλεια θερμότητας.
  • Built-in chef Collection Cooking Package – οι προηγμένες εντοιχισμένες οικιακές συσκευές κουζίνας, διαθέτοντας σχεδιασμό με επαγγελματικό φινίρισμα, αποτελούνται από ένα φούρνο, μια επιφάνεια με εστίες, επαγγελματικής κατηγορίας, απορροφητήρα και πλυντήριο πιάτων με μια ενιαία επαγγελματική αισθητική. Τα στοιχεία που είναι εμπνευσμένα από τους chefs και λειτουργούν με την τεχνολογία Ιnternet of Things (IoT) προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία μαγειρικής.
  • Συσκευή Emergency Services Network (ESN) – μια mobile συσκευή χειρός, πλήρως βελτιστοποιημένη για περιβάλλον έκτακτων αναγκών, με υποστήριξη όλων των λειτουργιών των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και των βασικών φωνητικών υπηρεσιών. Με ενισχυμένη αντοχή, η συσκευή διαθέτει επίσης πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και την σκόνη.
  • Κυρτή οθόνη CJ79 Thunderbolt™ 3 QLED – η ultra-wide κυρτή οθόνη 34’’ και αναλογία 21:9 προσφέρει μια βελτιστοποιημένη, καθηλωτική και άνετη εμπειρία θέασης με ένα φυσικό κυρτό σχεδιασμό.
  • The Frame – η νέα υπέροχη τηλεοπτική εμπειρία που ζωντανεύει τους τοίχους μέσα από τη λειτουργία “Art Mode”, η οποία προσφέρει νέα πνοή έμπνευσης στην καθημερινότητα.
  • VL5/VL3 Wireless Audio Series – το ασύρματο σύστημα ήχου με τον μοναδικό σχεδιασμό, που επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση στο χώρο του σπιτιού και προσφέρει πραγματική αίσθηση της ακουστικής εμπειρίας.

Η Samsung κέρδισε επίσης δύο Χάλκινα βραβεία:

  • Galaxy S8/S8+ και Galaxy Note8 – ο συνδυασμός της οθόνης χωρίς περιθώρια Infinity Display και του συμμετρικού, κυρτού σχεδιασμού προσφέρει μια πιο καθηλωτική mobile εμπειρία.
  • The Frame Visual Identity System – η φιλοσοφία της εναρμόνισης με το χώρο του σπιτιού εκφράζει απόλυτα την πραγματική αξία της τηλεόρασης The Frame στους καταναλωτές.

Τα βραβεία IDEA, τα οποία διοργανώνονται από την Industria lDesigners Society of America (IDSA), ξεκίνησαν το 1980. Οι υποβολές των προϊόντων βασίζονται σε μια ενδελεχή αξιολόγηση της καινοτομίας του σχεδιασμού, της εμπειρίας χρήσης, το όφελος για τον καταναλωτή, το όφελος για την κοινωνία και την αισθητική.

close menu