Κοινωνική δράση

H Samsung Electronics Hellas υποστηρίζει το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Η Samsung Electronics Hellas, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με τη Cisco, υποστηρίζει το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων συμπράττοντας στην προσπάθεια ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού και των ψηφιακών δεξιοτήτων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς της Β. Ελλάδος και της ευρύτερης περιφέρειας.

Στο Διεθνές Κέντρο, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, συνεργάτες και εκπρόσωποι εταιριών και δημόσιων φορέων θα έχουν τη δυνατότητα, ανάμεσα από τις διαθέσιμες τεχνολογικές λύσεις που θα παρουσιάζονται στο Κέντρο, να ενημερωθούν και να γνωρίσουν από κοντά τις επαγγελματικές λύσεις της Samsung. Σχεδιασμένες για να απαντούν στις ανάγκες του ψηφιακού μετασχηματισμού, οι λύσεις αυτές, μέσω απομακρυσμένης διαχείρισης, προάγουν τη συνεργασία και ενισχύουν την παραγωγικότητα, σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από την τηλεργασία και την τηλεκπαίδευση, μέχρι την τηλεϊατρική και τις έξυπνες πόλεις.

Συγκεκριμένα, για την ενίσχυση της τηλεκπαίδευσης και της τηλεργασίας, η Samsung προσφέρει την ολοκληρωμένη λύση Webex on FLIP 2.0, που υποστηρίζει την ομαδική εργασία μεταξύ απομακρυσμένων χρηστών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν κοινή χρήση flipcharts, παρουσιάσεων και σημειώσεων.

Σε ό,τι αφορά τις λύσεις έξυπνης πόλης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που προσφέρουν οι οθόνες εξωτερικού χώρου (οutdoor displays) της Samsung σε εφαρμογές όπως η έξυπνη στάθμευση και ο έξυπνος φωτισμός, η έξυπνη διαχείριση απορριμμάτων, η περιβαλλοντική παρακολούθηση, η αστική κινητικότητα κ.ά. Επιπλέον, οι οθόνες αυτές εγγυώνται την αποτελεσματική προβολή ενημερωτικών μηνυμάτων, ανεξαρτήτως συνθηκών φωτισμού και περιβάλλοντος.

Τέλος, σε ό,τι αφορά λύσεις τηλεϊατρικής, τα 8Κ professional displays της Samsung, με την απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, εξυπηρετούν σύγχρονες ανάγκες, όπως οι απομακρυσμένες υπηρεσίες υγείας και η υποστήριξη ασθενών με δυσκολία μετακίνησης.

Υπενθυμίζεται ότι το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων δημιουργήθηκε από τη Cisco σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, υπό την αιγίδα του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

close menu