Εκδηλώσεις

H PCS Αργυρός Χορηγός στο 3o Συνέδριο Θεσμικής Διαχείρισης της Ε.Θ.Ε.

Η PCS ΑΕ, μέλος του ομίλου EPSILON NET, συμμετέχει ως Αργυρός Χορηγός στο 3ο Συνέδριο Θεσμικής Διαχείρισης που θα διεξαχθεί στις 22-23 Ιουνίου 2022.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ένωση Θεσμικών Επενδυτών σε συνεργασία με την ethosEVENTS και αποτελεί το θεσμικό φόρουμ της αγοράς επαγγελματικής διαχείρισης συλλογικών επενδύσεων και επενδύσεων χαρτοφυλακίου. Επιδιώκει να αποτελέσει σημείο συνάντησης και αναφοράς του συνόλου των θεσμικών επενδυτών, αναδεικνύοντας περαιτέρω τον σημαντικό θεσμικό ρόλο της ΕΘΕ και αναβαθμίζοντας την παρουσία της ως Ηγέτη Σκέψης (thought leader) στην αγορά αλλά και ως θεσμικού συμβούλου κυβερνητικών και επιχειρηματικών αποφάσεων και πολιτικών.

Κύριος σκοπός του είναι να αναδείξει τον ρόλο και τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής επενδυτικής διαχείρισης, να αναδείξει την αναγκαιότητα και τη συμβολή της επαγγελματικής διαχείρισης στο εκάστοτε εγχώριο οικονομικό και ασφαλιστικό γίγνεσθαι, να επισημάνει τις προκλήσεις και τις αναπτυξιακές διαστάσεις για τις εταιρείες μέλη της Ένωσης, να παρουσιάσει τις διεθνείς εξελίξεις και πρακτικές στα πεδία του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας και επενδυτικής διαχείρισης και να αναβαθμίσει τον ρόλο της Ένωσης ως αξιόπιστου θεσμικού συμβούλου της αγοράς.

Στο συνέδριο η PCS θα παρουσιάσει τις λύσεις της που επιτρέπουν σε Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Διαχειριστές Διεθνών και Εγχώριων Επενδυτικών Χαρτοφυλακίων, ΑΕΔΑΚ, Χρηματοοικονομικές Εταιρείες, Ασφαλιστικές Εταιρείες και Επαγγελματικά Ταμεία, να αξιοποιήσουν την τεχνολογία για την παροχή αποτελεσματικών και αποδοτικών υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: https://ethosevents.eu/event/3o-synedrio-thesmikis-diacheirisis/

Εκδηλώσεις

close menu