Τεχνολογίες

H ESET λανσάρει ανανεωμένες λύσεις ασφάλειας endpoint που βασίζονται στο cloud

Η ESET, ηγέτιδα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας πλατφόρμας διαχείρισης ασφάλειας endpoint ESET PROTECT. Η cloud έκδοση της πλατφόρμας, ESET PROTECT Cloud, αντικατοπτρίζει τη στροφή σε υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud και αποτελεί τον νέο ακρογωνιαίο λίθο για τη διαχείριση ασφάλειας των επαγγελματικών λύσεων της ESET που βασίζονται στο cloud, με δυνατότητα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων όλων των μεγεθών.

Η κονσόλα ESET PROTECT Cloud επιτρέπει την διαχείριση των λύσεων ασφαλείας της ESET σε on- και off-premise endpoints σε πραγματικό χρόνο. Η κονσόλα επιτρέπει στους διαχειριστές IT να εγκαθιστούν απομακρυσμένα τις λύσεις ασφαλείας της ESET, να εκτελούν εργασίες, να επιβάλλουν πολιτικές ασφαλείας, να παρακολουθούν την κατάσταση του συστήματος και να ανταποκρίνονται γρήγορα σε προβλήματα ή ανιχνεύσεις σε διαχειριζόμενα endpoint σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων PC, servers, εικονικών μηχανών (virtual machines), ακόμη και κινητών συσκευών.

Εκτός από την ενοποίηση για εργαλεία ασφάλειας και διαχείρισης συμβάντων (SIEM), τις ολοκληρωμένες αναφορές και ένα πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα ειδοποιήσεων, το ESET PROTECT Cloud επιτρέπει στους διαχειριστές IT να αναλαμβάνουν άμεση δράση σε ενδεχόμενα περιστατικά. Η κονσόλα επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται υπάρχοντα προϊόντα ESET, όπως των ESET Endpoint Security, ESET Dynamic Threat Defense και ESET Full Disk Encryption.

Για να διασφαλίσει ότι οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών είναι εξοπλισμένες με τις σωστές λύσεις ασφαλείας, η ESET προσφέρει προσαρμοσμένα πακέτα λύσεων για οικιακά γραφεία, μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMBs), για παρόχους διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSPs) και για μεγάλους οργανισμούς.

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν είτε μια λύση διαχείρισης on-premises endpoint (ESET PROTECT: πρώην ESET Security Management Center) ή μια λύση διαχείρισης που βασίζεται στο cloud (ESET PROTECT Cloud), μαζί με το ESET Endpoint Security από προεπιλογή. Για όσους αναζητούν μόνο λύση ασφαλείας για email, η ESET προσφέρει επίσης το πακέτο ESET PROTECT Mail Plus.

Το πακέτο ESET PROTECT Advanced σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των MSPs (Managed Service Providers). Προσφέροντας προστασία endpoint από απειλές ransomware και απειλές zero-day, καθώς και προστασία δεδομένων μέσω πλήρους κρυπτογράφησης δίσκου, το πακέτο λύσεων ανταποκρίνεται στην πρόκληση της διαχείρισης και προστασίας των εταιρικών δικτύων ενόψει των εξελισσόμενων απειλών.

Το πακέτο ESET PROTECT Enterprise απευθύνεται σε μεγάλους οργανισμούς. Προσφέρει την υψηλότερη αξία για επιχειρηματικούς πελάτες με μία από τις πιο ισχυρές λύσεις ανίχνευσης και απόκρισης endpoint στην αγορά – το ESET Enterprise Inspector. Προσφέροντας rule-based ανίχνευση ύποπτων συμβάντων σε endpoint, καθώς και δυνατότητες εντοπισμού και αποκατάστασης απειλών, αυτό το πακέτο διασφαλίζει ότι οι αναδυόμενες απειλές, η επικίνδυνη συμπεριφορά των εργαζομένων και οι ανεπιθύμητες εφαρμογές δε θέτουν σε κίνδυνο τις υποδομές ΙΤ.

Ο Ignacio Sbampato, Chief Business Officer της ESET, δήλωσε, «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτές τις νέες λύσεις ασφαλείας που απευθύνονται σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών με στρατηγική «cloud-first» για την ασφάλεια των πληροφοριακών τους συστημάτων. Το ESET PROTECT Cloud είναι το αποκορύφωμα της μελέτης των μεταβαλλόμενων επιχειρηματικών αναγκών, της παρακολούθησης της εξέλιξης του τοπίου ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και της βελτίωσης των πολυεπίπεδων λύσεων ασφαλείας που προσφέρει η ESET. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσφορά ασφαλούς τεχνολογίας για όλους, και αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών πρέπει να είναι εξοπλισμένες με προηγμένες, προσαρμοσμένες λύσεις για να διατηρούν τους υπαλλήλους και τα δεδομένα τους ασφαλή.

close menu