Προϊόντα-Υπηρεσίες

Η Epson λανσάρει τον μικρότερο και πιο οικονομικό εκτυπωτή της μεγάλου format

Η Epson ανακοίνωσε τον μικρότερο, φορητό και οικονομικά πιο προσιτό εκτυπωτή μεγάλου format της σειράς τεχνικών, επαγγελματικών εκτυπωτών «Τ». Ο νέος, 24-ιντσών SureColor T2100 έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες επαγγελματιών, όπως αρχιτέκτονες, μηχανικοί, εκπαιδευτικοί και σχεδιαστές. Είναι στιβαρός, αλλά ελαφρύς, ώστε να γίνεται ιδανικός για εργασία από το σπίτι και κατάλληλος για μικρά στούντιο, αίθουσες διδασκαλίας ή απομακρυσμένες τοποθεσίες, όπως εργοτάξια.

Αυτός ο ασύρματος εκτυπωτής μπορεί, επίσης, να τοποθετηθεί σε επιφάνεια εργασίας ή στη δική του βάση, ενώ η έξυπνη σχεδίασή του εξοικονομεί χώρο και διευκολύνει την εύκολη αποθήκευση, όταν δεν χρησιμοποιείται.

Ο νέος εκτυπωτής 24 ιντσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών εγγράφων, όπως αφίσες, παρουσιάσεις, αποτυπώσεις CAD, αλλά και αρχιτεκτονικά και μηχανικά σχέδια. Τα μελάνια νέας γενιάς UltraChrome XD2 Pigment της Epson δημιουργούν ανθεκτικά αντίτυπα για αρχειακή χρήση με καταπληκτικά χρώματα και καθαρές γραμμές σε σχεδόν οποιονδήποτε τύπο χαρτιού, για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Η μοναδική λειτουργία αυτόματης εναλλαγής επιτρέπει τη μετάβαση από το ρολό χαρτιού μεγάλου format σε χαρτί μεγέθους A4/A3, χωρίς οι χρήστες να έρθουν σε επαφή με τον εκτυπωτή. Έτσι, είναι ιδανικός για μικρές εταιρείες που έχουν διαφοροποιημένες απαιτήσεις εκτύπωσης, αλλά ο χώρος τους είναι περιορισμένος.

Ο Bradley Venn, Product Manager, Corporate & Professional Printing της Epson για την περιοχή EMEAR, αναφέρει: «Ο SureColor T2100 είναι ιδανικός για επαγγελματίες, επιχειρηματίες και νεοφυής επιχειρήσεις που θέλουν να παράγουν ακριβείς και ζωντανές εκτυπώσεις ασύρματα από υπολογιστή, tablet και smartphone. Η φορητότητά του τον καθιστά ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις λιανικής, εκπαιδευτικά ιδρύματα, μηχανικούς, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες. Αν αναζητάτε έναν αξιόπιστο, εύχρηστο και οικονομικά προσιτό εκτυπωτή, μην ψάχνετε άλλο.»

Αξιοποιώντας την τεχνολογία PrecisionCore με κεφαλή εκτύπωσης MicroTFP και την τεχνολογία αυτόματου εντοπισμού και ρύθμισης της κατάστασης των ακροφυσίων, Nozzle Verification της Epson, ο νέος εκτυπωτής Τ2100 εξασφαλίζει επιλογές στις ταχύτητες εκτύπωσης, προσφέροντας εκτυπώσεις μεγέθους A1 σε 43 δευτερόλεπτα, με ακριβής αναπαραγωγή λεπτομερειών και αξιοπιστία επαγγελματικού επιπέδου. Με την ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης και Wi-Fi Direct σύνδεσης, οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές μπορούν να εκτυπώνουν εύκολα από tablet και smartphone ή να χρησιμοποιούν τη νέα έγχρωμη οθόνη LCD 4,3 ιντσών με απλή και εύκολη χρήση και πλοήγηση στο μενού.

Περισσότερες πληροφορίες για τον εκτυπωτή SureColor T2100:

 • Διαστάσεις – Εκτύπωση 970 (W) x 505 (D) x 230 (H)
 • Βάρος – 27KG
 • Ταχύτητα εκτύπωσης – A1 σε 43 δευτερόλεπτα
 • Ανάλυση – έως 2400x1200dpi
 • Μέσα – ρολό χαρτιού: 329 έως 610 mm (πυρήνας 2 ιντσών)
 • Μέσα – Κομμένο φύλλο A4 / A3 (210 έως 610mm)
 • Πάχος μέσων – ρολό χαρτιού: 0,05 έως 021 mm Φύλλο κοπής: 012 έως 0,27 mm
 • Μελάνια – CYM – 26 ή 50ml & K – 50 ή 80ml
 • Συνδεσιμότητα – Super speed USB, 10/100 / 1000BASE-TX, IEEE802
 • Γλώσσα εκτύπωσης – ESC / P, Raster HP-GL2, HP RTL
 • Μνήμη – 1 GB (μετάφραση υψηλής ταχύτητας για εκτύπωση)
 • Οι επιλογές περιλαμβάνουν – Υποδοχή στοίβαξης, Φορητό stand, Άξονα για ρολό
 • Λογισμικό (CD) – Windows Install Navi – Printer driver – Epson Net Setup – Epson Net Print – Epson Net Config – Epson Software Updater – LFP Print Plug-in for Office – Εγχειρίδια EPSON, Mac Setup Navi
 • Λογισμικό (WEB) – Windows Install Navi Firmware Updater, HDI Driver, Copy Factory, Epson Net Setup Manager Mac Install Navi – Printer driver – Epson Net Config – Epson Software Updater – Uninstaller – EPSON manuals, Firmware Updater Linux Driver driver

Ο SureColor T2100 θα είναι διαθέσιμος από το Epson Store ή τον τοπικό σας προμηθευτή από τον Μάιο του 2020.

TAGS:

close menu