Πληροφορική

Η ContactPigeon κυκλοφορεί survival guide σε infographic για να βοηθήσει τους retailers λόγω του κορονοϊού

Η ContactPigeon, η omnichannel marketing automation startup που υποστηρίζει περισσότερα από 300+ κορυφαία brands σε Ευρώπη & Αμερική, στα πλαίσια της καμπάνιας #DigitalSolidarity δημιούργησε έναν οδηγό επιβίωσης για retailers για να τους βοηθήσει να διαχειριστούν την παγκόσμια κρίση του Κορονοϊού.

Γιώργος Μοιρώτσος, Ιδρυτής & CEO, ContactPigeon

“Όλη η ανθρωπότητα διανύει ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές. Ο Κορονοϊός, μέχρι στιγμής, έχει προκαλέσει χιλιάδες απώλειες σε ανθρώπινες ψυχές και κυριολεκτικά, προκαλεί “ελεύθερη πτώση” στην παγκόσμια οικονομία. Οι Retailers καλούνται να λάβουν σημαντικότατες στρατηγικές αποφάσεις ζωτικής σημασίας μέσα σε λίγες ημέρες. Η ομάδα του customer success στην ContactPigeon μιλάει καθημερινά με τους πελάτες μας σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε από κοινού αυτή την τεράστια κρίση και τις αμέτρητες προκλήσεις που δημιουργεί. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να “μεταβιβάσουμε” όλη αυτή τη γνώση και εμπειρία σε ένα infographic-survival guide, σε μία προσπάθεια να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι retailers σε όλο τον κόσμο.”
Γιώργος Μοιρώτσος, Ιδρυτής & CEO, ContactPigeon

Τα κύρια χαρακτηριστικά του οδηγού επιβίωσης της ContactPigeon είναι:

  • Προσφέρει 10+ πρακτικά tips και best practices σχετικά με βασικές λειτουργίες μίας επιχείρησης αυτή την περίοδο: tips για marketing, operations αλλά καιcommunity management
  • Αξιοποιεί πολλαπλά κανάλια marketing με σκοπό να βοηθήσει τους retailers να σχηματίσουν μία αποτελεσματική omnichannel στρατηγική marketing.
  • Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε έναν retailer όσο και σε μία eCommerce επιχείρηση.
  • Είναι δωρεάν

Μπορείτε να βρείτε τον οδηγό επιβίωση και το infographic εδώ:
https://blog.contactpigeon.com/coronavirus-survival-guide-retail/

close menu