Τεχνολογίες

H Canon οριοθετεί την απομακρυσμένη εργασία με εργαλεία παραγωγικότητας και συνεργασίας

Η υγειονομική κρίση κατάφερε να διαταράξει τον κόσμο με τρόπο που κανείς δεν περίμενε. Πολύ γρήγορα, επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο βρέθηκαν αντιμέτωπες με νέες περιστάσεις και απαιτήσεις που σταδιακά τις ώθησαν να λάβουν έκτακτα μέτρα. Γίνεται όλο και σαφέστερο τώρα ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αρχίσουν να προσβλέπουν στη διαμόρφωση του μέλλοντός τους και να ενσωματώσουν την ευελιξία στις εργασιακές πρακτικές τους.

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι επιχειρήσεις πρέπει να ενισχύσουν τους εργαζομένους τους ώστε να λειτουργούν παραγωγικά, να συνεργάζονται πιο εύκολα και να εργάζονται με ασφάλεια από οπουδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι η εργασία πρέπει να οργανωθεί για διαφορετικά σενάρια. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία, στο γραφείο ή εξ αποστάσεως, οι επιχειρήσεις πρέπει να παρακολουθούν το κόστος και την ασφάλεια. Και αυτό επιφέρει ορισμένες προκλήσεις:

  • Πρόσβαση στην πλήροφορία και συνεργασία: οι περισσότερες αλληλεπιδράσεις διεξάγονται online. Χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία, οι διαδικασίες μπορούν να επηρεαστούν. Οι πληροφορίες πρέπει να είναι προσβάσιμες από οπουδήποτε.
  • Διαχείριση συσκευών: η διαχείριση απομακρυσμένων συσκευών είναι διαφορετική σε σύγκριση με την παραδοσιακή υποδομή γραφείου. Η ανάγκη για συνδεδεμένες συσκευές είναι μεγάλη.
  • Ασφάλεια πληροφοριών: απαιτείται πλήρης έλεγχος για τον εντοπισμό τρωτών σημείων ασφαλείας (διορατικότητα, βελτιστοποίηση και παρακολούθηση).
  • Αυτοματοποιημένες διαδικασίες: είναι το κλειδί για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του απομακρυσμένου ανθρώπινου δυναμικού, αλλά πολλές από αυτές περιλαμβάνουν έντυπα έγγραφα, οπότε η διαχείριση του ψηφιακού και του έγγραφου εντύπου ταυτόχρονα είναι πρόκληση.
  • Παρακολούθηση του κόστους εκτύπωσης εκτός γραφείου: η δυνατότητα στους εργαζόμενους που εργάζονται εκτός γραφείου να εκτυπώνουν εταιρικά, καθώς και προσωπικά έγγραφα, απαιτεί διαχωρισμό κόστους.

Υπερβείτε τις υφιστάμενες επιχειρησιακές απαιτήσεις με τις προτάσεις της Canon για τον δικό σας Υβριδικό Χώρο Εργασίας

Η Canon μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε την εργασιακή σας εμπειρία από το γραφείο σε όποια τοποθεσία εργάζεστε. Οι λύσεις μας υποστηρίζουν συνεργατικούς, αυτοματοποιημένους και αποτελεσματικούς τρόπους εργασίας που σας επιτρέπουν να εργάζεστε απρόσκοπτα σε ένα υβριδικό περιβάλλον εργασίας, να εξοικονομείτε κόστος και να ελέγχετε την ασφάλεια των πληροφοριών σε οποιοδήποτε στάδιο της ροής των εγγράφων σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας.

Επιχειρήσεις με απλές απαιτήσεις εκτύπωσης και σάρωσης μπορούν να επωφεληθούν από το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο των συνδεδεμένων συσκευών MFP και σαρωτών (iSENSYS X, imageRUNNER ADVANCE και imageFORMULA), που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε ανάγκη και όγκο εκτύπωσης, ενώ περισσότερο προηγμένες εργασίες διαχείρισης εγγράφων μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας uniFLOW Online, η οποία εξάλλου παρακολουθεί το κόστος εκτύπωσης σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.

Τα μεγάλα επιχειρησιακά περιβάλλοντα  μπορούν να επωφεληθούν από την πλατφόρμα Canon Cloud Workspace Collaboration, η οποία βοηθά στην βελτιστοποίηση των αυτοματοποιημένων επιχειρησιακών διαδικασιών, προσδίδοντας στις επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο την πολυπόθητη ευελιξία και τα οφέλη στο κόστος.

Είτε στο γραφείο, στο σπίτι ή εν κινήσει, οι επιχειρήσεις μπορούν να επιτρέψουν στους εργαζομένους τους να κάνουν τη δουλειά τους αποτελεσματικά, από την απλή σάρωση και εκτύπωση έως την εκτέλεση πιο σύνθετων εργασιών που απαιτούν αποθήκευση, ανάκτηση και επεξεργασία επιχειρηματικών δεδομένων απευθείας στη συσκευή. Σε συνδυασμό με την πλατφόρμα Cloud Workspace Collaboration, οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από λύσεις αυτοματισμού διεργασιών για επεξεργασία τιμολογίων, διαχείριση συμβάσεων και ψηφιοποίηση ανθρώπινων πόρων (HR), δημιουργώντας ένα προηγμένο περιβάλλον εργασίας.

close menu