Υλικό-Συσκευές

Grandstream GWN7662: Επανάσταση στις λύσεις ασύρματης δικτύωσης

Get to know the GWN7662

Η PartnerNET αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και απαιτήσεις του κόσμου της Διασύνδεσης, είναι περήφανη να δημιουργεί ένα προϊόν που μπορεί να ανταποκριθεί αλλά και να ξεπεράσει τι απαιτήσεις αυτές. Σαν παρουσιάζουμε λοιπόν το νέο Access Point GWN7662 της Grandstream.

Με τον αυξανόμενο αριθμό συνδεδεμένων συσκευών, η τεχνολογία Wi-Fi 6 είναι απολύτως αναγκαία και το GWN7662 ήρθε για να καλύψει αυτή την ανάγκη προσφέροντας υψηλότερες ταχύτητες και καλύτερη απόδοση σε σημεία με μεγάλη κίνηση δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει σταθερές και αδιάκοπες συνδέσεις Wi-Fi για πολλούς χρήστες και ακόμα περισσότερες συσκευές ταυτοχρόνως.

Το GWN7662 είναι ένα Access Point 802.11ax Wi-Fi 6, το οποίο προσφέρει προηγμένες λειτουργίες ανάπτυξης δικτύου, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επιχειρήσεων με ιδιαίτερη απήχηση στις SMB. Παρόλα αυτά είναι ένα αναγκαίο εργαλείο για οποιαδήποτε επιχείρηση είτε πρόκειται για ένα σπίτι, γραφείο, μια SMB, ένα κατάστημα λιανικής, ακόμα και ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Σχεδιασμένο από την Grandstream, το GWN7662 παρέχει αξιόπιστο, σταθερό και φυσικά υψηλής απόδοσης δίκτυο Wi-Fi. Συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, ευκολία διαχείρισης και εξαιρετική απόδοση προκειμένου να προφέρει μία απαράμιλλη εμπειρία Wi-Fi. Η ύπαρξη μιας ισχυρής ασύρματης υποδομής είναι ζωτικής σημασίας για την κάλυψη των απαιτήσεων ενός δικτύου του σήμερα, γεγονός που το καθιστά απαραίτητο για κάθε επιχείρηση.

Tech Advantages

Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του, αποτελεί η ασφαλής εκκίνηση κατά των κυβερνοαπειλών και το critical data/control κλείδωμα μέσω ψηφιακών υπογραφών, με πιστοποιητικό ασφαλείας και τυχαίο προεπιλεγμένο μοναδικό κωδικό πρόσβασης ανά συσκευή.

Επιπροσθέτως, παρέχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης με τα IP τηλέφωνα της Grandstream με δυνατότητα Wi-Fi ενώ διαθέτει QoS, για τη διασφάλιση καλής απόδοσης σε πραγματικό χρόνο για εφαρμογές χαμηλής καθυστέρησης, όπως τηλεδιασκέψεις και φωνητικές κλήσεις.

Επιπλέον, το GWN7662 υποστηρίζεται από τη δωρεάν cloud πλατφόρμα της Grandstream, GWN.Cloud, καθώς και από την εσωτερική λύση διαχείρισης Wi-Fi, GWN Manager. Οι δύο αυτές πλατφόρμες, παρέχουν ολοκληρωμένες δυνατότητες διαχείρισης δίνοντας τον πλήρη έλεγχο του Wi-Fi δικτύου στον διαχειριστή.

Το νέο Access Point χαρακτηρίζεται από αυτόματη προσαρμογή ισχύος και αυτόματη ανίχνευση PoE ή PoE+ ενώ ο ενσωματωμένος controller μπορεί να διαχειριστεί έως και 50 τοπικά AP της σειράς Grandstream. Διαθέτοντας εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση, μέτρα ασφαλείας, και απρόσκοπτη ενσωμάτωση IP τηλεφώνων της Grandstream, το GWN7662 είναι η καλύτερη λύση για μία ισχυρή και επεκτάσιμη υποδομή ασύρματου δικτύου.

Ένα από τα ξεχωριστά τεχνολογικά χαρακτηριστικά του GWN7662 είναι η υποστήριξη τεχνολογίας 4×4:4 MU-MIMO στα 5G και 2×2:2 MU-MIMO στα 2.4G η οποία επιτρέπει την αποτελεσματική επικοινωνία με πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας συνεχόμενη σύνδεση για τους χρήστες. Επιπλέον, το Access Point διαθέτει εξελιγμένο σχεδιασμό κεραίας όπου μεγιστοποιεί την απόδοση δικτύου και επεκτείνει το εύρος κάλυψης Wi-Fi, παρέχοντας αξιόπιστη σύνδεση σε όλο τον χώρο.

Τα προϊόντα της Grandstream αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ στο επίσημο portal www.eshop.partnernet.gr, τηλ.: 2107100000, [email protected], www.partnernet-ict.com.

close menu