Στελέχη

Ενίσχυση της διοικητικής ομάδας της Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας

Η Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, ανακοινώνει οργανωτικές αλλαγές στην διοίκηση της εταιρείας, με στόχο την περαιτέρω στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών της και την αποτελεσματικότερη υποστήριξη των πελατών της, σε μια περίοδο κρίσιμη και ιδιαίτερα απαιτητική για τις επιχειρήσεις και των τριών χωρών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, εντάσσεται στην διοικητική ομάδα της Microsoft, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων Εμπορικών Συνεργατών & Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ενώ η κα. Ιωάννα Ανδρονοπούλου αναλαμβάνει τη θέση Διευθύντριας Πωλήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων και Δημοσίου Τομέα.

O κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Πωλήσεων Εμπορικών Συνεργατών & Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας

Ο κ. Μπουρλάς, προέρχεται από τη Vodafone, στην οποία εργάστηκε τα τελευταία 11 χρόνια σε διάφορες διοικητικές θέσεις. Την πρόσφατη διετία, κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Αλυσίδας Καταστημάτων Vodafone. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των Πωλήσεων και του Marketing στο χώρο της τεχνολογίας ενώ έχει εργαστεί για χρόνια στο Λονδίνο, την Νέα Υόρκη και το Hong Kong. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Georgetown, και κάτοχος MBA με ειδίκευση στην ανάπτυξη νέων εμπορικών δραστηριοτήτων από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ).

Η κα Ιωάννα Ανδρονοπούλου, Διευθύντρια Πωλήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων και Δημοσίου Τομέα στην Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας

Η κα. Ανδρονοπούλου έχει ήδη διανύσει μια μακρόχρονη πορεία στη Microsoft, στην οποία εντάχθηκε το 2014. Αναλαμβάνει το νέο της ρόλο σε συνέχεια της επιτυχημένης διαδρομής της ως Διευθύντρια των Financial Services and Insurance Accounts, για τη Microsoft Ελλάδος και Κύπρου. Έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων στην Ελλάδα, Κύπρο κι έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Γαλλία και στην Σουηδία. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Πολυτεχνείο Πατρών και κάτοχος Executive MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Με τις δύο αυτές προσθήκες στη διοικητική της ομάδα, η Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας αναμένεται να συνδράμει ακόμη πιο αποτελεσματικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων των τριών χωρών, προωθώντας την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, τις συνέργειες καλύπτοντας ταυτόχρονα τις σύγχρονες ανάγκες για ευελιξία, ταχύτητα, ασφάλεια, αξιοπιστία σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

TAGS:

close menu