Υλικό-Συσκευές

Εκτυπωτές για γρήγορη, υψηλής ευκρίνειας παραγωγή CAD, GIS και αφίσας – υποδεχθείτε τη νέα σειρά Canon imagePROGRAF TX Series

Με στόχο την αναβάθμιση της παραγωγικότητας σε εκτυπώσεις CAD, GIS και αφίσας, η Canon ενημερώνει τους επιτυχημένους εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους imagePROGRAF TX Series με πέντε νέα μοντέλα: το TX-2100 24 ιντσών, TX-3100 36 ιντσών και TX-4100 30 ιντσών, μαζί με τον πολυλειτουργικό TX-3100 MFP Z36 και TX-4100 MFP Z36. Οι νέες συσκευές υψηλής ταχύτητας, υψηλής χωρητικότητας, πολλαπλών χρήσεων παρέχουν ασυναγώνιστη ποιότητα εκτύπωσης, βελτιωμένο χειρισμό μέσων και προηγμένη ασφάλεια με μια οικεία ροή εργασίας, ιδανική για επιχειρήσεις αρχιτεκτονικής, μηχανικής και κατασκευής (AEC), καταστήματα λιανικής πώλησης και τμήματα εκτύπωσης.

Ένα νέο επίπεδο παραγωγικότητας
Είτε πρόκειται για ζωντανές, υψηλής ποιότητας αφίσες είτε για πολλαπλά αντίγραφα σχεδίων CAD υψηλής ευκρίνειας, τα νέα μοντέλα imagePROGRAF TX Series παραδίδουν εκτυπώσεις χωρίς περίγραμμα με το πάτημα ενός κουμπιού, είτε από υπολογιστή είτε απευθείας από USB stick. Ο γρήγορος χρόνος έναρξης και η γρήγορη επεξεργασία εξαλείφουν τις καθυστερήσεις με συνεχή εκτύπωση υψηλής ταχύτητας έως και 3,2 σελίδες ανά λεπτό, χωρίς διακοπή της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας μέγιστη παραγωγικότητα.

Σχεδιασμένος για απόλυτη ευκολία χρήσης, όταν το ρολό των μέσων εκτύπωσης τοποθετείται στον τροφοδότη, ο εκτυπωτής imagePROGRAF TX Series ανιχνεύει αυτόματα τον τύπο και το πλάτος των μέσων, ενώ ο διαισθητικός πίνακας ελέγχου με την οθόνη αφής 4,3 ιντσών δίνει ακριβείς πληροφορίες για τα χρησιμοποιούμενα μέσα με μια ματιά.

Για εργασίες μεγάλου τιράζ, μια επιλογή διπλού ρολού που υποστηρίζεται από “hot swap”, δεξαμενές μελάνης υψηλής χωρητικότητας, παρέχει έως 350 μέτρα αδιάλειπτης εκτύπωσης από δύο κυλίνδρους του ίδιου μέσου ή, εάν χρειαστεί, θα εναλλάσσεται μεταξύ δύο κυλίνδρων διαφορετικών τύπων μέσων. Το προαιρετικό, υψηλής χωρητικότητας, εμπρόσθιο καλάθι μπορεί να κρατήσει μέχρι 100 εκτυπώσεις A0 και μπορεί εύκολα να διπλωθεί όταν δεν χρησιμοποιείται για να εξοικονομηθεί χώρος.

Εκτύπωση ακριβείας, ζωηρό χρώμα
Διατηρώντας τη φήμη της για την ασυναγώνιστη ποιότητα εκτύπωσης, η νέα σειρά imagePROGRAF TX Series συνδυάζει κεφαλές εκτύπωσης Canon και πέντε δεξαμενές χρωμάτων χρωστικής LUCIA TD για την παροχή λεπτών γραμμών, κείμενο υψηλής ακριβείας και ζωντανά χρώματα ακόμη και σε απλό χαρτί – κάτι ιδανικό για σχέδια και αφίσες CAD υψηλής ακρίβειας. Για την εκτύπωση που θα χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο, τα μελάνια προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες και μπορούν να συνδυαστούν με τα αδιάβροχα μέσα της Canon.

Σάρωση και εκτύπωση
Για γρήγορη, αποτελεσματική σάρωση και εκτύπωση, τα πολυλειτουργικά μοντέλα imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36 και TX-4100 MFP Z36 ενσωματώνουν έναν πρόσφατα αναπτυγμένο, ελαφρύ σαρωτή Z36 που χρησιμοποιεί τεχνολογία SingleSensor™. Αυτή η καινοτομία εξοικονομεί χρόνο και εκτελεί μια υψηλής ακριβείας σάρωση σε όλο το πλάτος, χωρίς την ανάγκη ραφής ή βαθμονόμησης.

Ο Junichi Wachi, Διευθυντής του τμήματος LFP EMEA στην Canon Europe, αναφέρει σχετικά: «Η αρχική σειρά imagePROGRAF TX έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλής στους πελάτες μέχρι σήμερα. Τώρα, με την αυξανόμενη ζήτηση για γρήγορη και ευέλικτη παράδοση εκτυπώσεων κατ ‘απαίτηση, αυτή η νέα βελτιωμένη γενιά βελτιστοποιείται για τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά παραγωγικότητας που επιτρέπουν ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εκτύπωση αφισών και σχεδίων CAD / GIS. Είμαστε σίγουροι ότι η νέα σειρά imagePROGRAF TX προσφέρει ένα μοντέλο για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους οποιασδήποτε επιχείρησης».

Τα νέα μοντέλα imagePROGRAF TX Series θα είναι διαθέσιμα μέσω των αντιπροσώπων άμεσης διάθεσης και των συνεργατών καναλιού της Canon από τον Μάρτιο του 2021. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τα νέα μοντέλα imagePROGRAF TX Series, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:
www.canon.gr/business-printers-and-faxes/imageprograf-tx-2100/
www.canon.gr/business-printers-and-faxes/imageprograf-tx-3100/
www.canon.gr/business-printers-and-faxes/imageprograf-tx-4100/
www.canon.gr/business-printers-and-faxes/imageprograf-tx-3100-mfp-z36/
www.canon.gr/business-printers-and-faxes/imageprograf-tx-4100-mfp-z36/

close menu