Εκδηλώσεις

Εκδήλωση του Επιταχυντή S3E Charge με 17 start-ups από την Νότια Ευρώπη

Το Ινστιτούτο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του EPLO με χαρά σας προσκαλεί στo S3E Charge Open Day, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, στις 13:00 – 16:00 ώρα Ελλάδος όπου θα παρουσιαστούν οι 17 start-ups από την Νότια Ευρώπη που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης S3E Charge.

Τις τελευταίες εβδομάδες, στο πλαίσιο του προγράμματος S3E που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ορίζοντας Ευρώπη, υλοποιείται το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης S3E Charge του οποίου ηγείται το Ινστιτούτο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του EPLO. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό περιλαμβάνονται ένα πρόγραμμα mentoring και δικτύωσης, διάρκειας 14 εβδομάδων, σχεδιασμένο βάσει των αναγκών των 17 επιλεγμένων start-ups. Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία ενός ελκυστικού και ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου για πιθανούς επενδυτές, καθώς και η υποστήριξή τους στην πρόσβαση σε χρηματοδότηση.

Μπορείτε να δείτε τις εταιρείες στην ειδική έκδοση σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Χάρη στο – ειδικά σχεδιασμένο – πρόγραμμα mentoring που παρείχαμε, οι επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν και συνέθεσαν ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο για τις καινοτόμες υπηρεσίες τους, για την προσέλκυση επενδυτών. Οι 17 επιλεγμένες start-ups απέκτησαν εμπειρία και ικανότητες σε θέματα εμπορευματοποίησης της τεχνολογίας, στην επιχειρηματικότητα με επίκεντρο την επιστήμη, την ανάπτυξη και την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, με αφετηρία, πάντα, τις δικές τους εκάστοτε υπηρεσίες ή προϊόντα.

Σε συνέχεια αυτού του απαιτητικού και δημιουργικού προγράμματος, διοργανώνουμε μια ανοικτή, διαδικτυακή εκδήλωση (Open Day) ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στις start-ups να παρουσιάσουν τις βαθιάς τεχνολογίας (deep tech) καινοτομίες τους και να έρθουν σε επαφή με το αντίστοιχο οικοσύστημα της ΕΕ. ευκαιρίες. Ομιλητές από τον τομέα της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση όπως οι: Stella Konakchieva, Project Officer στο EISMEA; Sonia Marzo Arnaez, Customer Success Manager (Financial Services) στην Microsoft; Dimitris Kalavros-Gousiou, Venture Capital Investor & Entrepreneur; Spyros Kouvelis, Διευθυντής του Ινστιτούτου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του EPLO, και η Christina Deligianni, S3E Charge Programme Coordinator/Υπεύθυνη Πολιτικής και Προγραμμάτων του Ινστιτούτου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του EPLO.

Για εγγραφές στην διαδικτυακή εκδήλωση και το πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

close menu