Προϊόντα-Υπηρεσίες

DrayTek: H σειρά Vigor2865 ενισχύεται με LTE μοντέλα

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει την προσθήκη της σειράς LTE router Vigor 2865L, ειδικά σχεδιασμένη για σταθερή και απομακρυσμένη σύνδεση μέσω 3G/4G.

Το μοντέλα της σειράς αποτελούνται από VDSL2/ADSL2+ load balancing Router και διαθέτουν υποδοχή για μία κάρτα SIM και μία θύρα USB για εφεδρική σύνδεση μέσω 3G/4G dongle σε περίπτωση απώλειας συνδεσιμότητας του κύριου παρόχου. Επιπλέον,  διαθέτει δύο θύρες WAN για traffic load-balancing, failover & backup, με τη δεύτερη να μπορεί να μετατραπεί σε LAN, και έξι θύρες LAN 10/100/1000Base-Tx και δύο αποσπώμενες κεραίες LTE. Στα πλούσια χαρακτηριστικά της σειράς περιλαμβάνονται η δημιουργία έως 32 VPN, VPN trunking και ευέλικτη διαχείριση των LAN θυρών βάσει 802.1q tags και διευθύνσεων MAC.

Διαθέτουν χαρακτηριστικά ασφαλείας για την αποφυγή υπερφόρτωσης του δικτύου μέσω QoS με Voice VLAN και Surveillance VLAN για την αυτόματη ανίχνευση του traffic των κλήσεων και του video με βέλτιστο διαμοιρασμό αυτών. Σε επίπεδο ασφαλείας, έχουν ενσωματωμένο object-based και SPI firewall, μηχανισμό πρόληψης DoS/DDoS επιθέσεων και content filtering, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό, πλήρως αξιόπιστο και ευέλικτο δίκτυο.

Η σειρά αποτελείται από το ενσύρματο μοντέλο Vigor2865L και το ασύρματο 802.11ac Wave 2 Vigor2865Lac το οποίο διαθέτει Dual Band 4×4 MU-MIMO για ταχύτητες έως 1733Mbps και 800Mbps.

Η σειρά DrayTek Vigor2865L της DrayTek είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

TAGS:

close menu