Προϊόντα-Υπηρεσίες

Διαγωνισμοί και πλούσια δώρα κάθε μέρα από την Mastercard στα τρία μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κάθε ανέπαφη συναλλαγή (μέσω κάρτας ή smartphone) με κάρτα Mastercard® στα Golden Hall, The Mall Athens και Mediterranean Cosmos προσφέρει στους καταναλωτές μοναδικές δωροεπιταγές για να συνεχίσουν τις αγορές τους

Η Mastercard,και ο στρατηγικός της συνεργάτης Lamda Development, επεκτείνουν τη συνεργασία τους για 3η συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους του κατόχους καρτών να κερδίσουν πλούσια δώρα, με κάθε ανέπαφη συναλλαγή, μέσω κάρτας ή smartphone,  που πραγματοποιούν στα τρία μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας.

Από τη 1η Σεπτεμβρίου έως και την 14η Νοεμβρίου, όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard που πραγματοποιούν ανέπαφες συναλλαγές, μέσω της κάρτας τους ή ψηφιακά, μέσω του smartphone τους, κατά τη παραμονή τους στα εμπορικά κέντρα Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν έως και 500 ευρώ για νέες αγορές. Ενώ, οι καταναλωτές του The Mall Athens που θα συμμετέχουν στους καθημερινούς διαγωνισμούς της εταιρείας, μπορούν να κερδίσουν αντίστοιχες δωροεπιταγές, για αγορές στα καταστήματα Πλαίσιο και ZARA.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι ιδιαίτερα απλή και περιλαμβάνει όλες τις ανέπαφες (με κάρτα ή smartphone) συναλλαγές που γίνονται στα καταστήματα των εμπορικών κέντρων, ενώ συμπεριλαμβάνονται και οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στους χώρους στάθμευσης (parking). Οι καταναλωτές, για την εγκυρότητα της συμμετοχής τους στους διαγωνισμούς, χρειάζεται να κρατήσουν το απόκομμα της εκάστοτε συναλλαγής,  να επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει δημιουργήσει η Mastercard και να σαρώσουν το απόκομμα της πληρωμής τους στο διαδραστικό billboard της εταιρείας. Σε λίγα δευτερόλεπτα, ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της διαδικασίας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όσες φορές επιθυμούν, πραγματοποιώντας νέες αγορές, με στόχο να αυξήσουν της πιθανότητες επιτυχίας.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing and Communications Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Στη Mastercard πιστεύουμε ακράδαντα στη δύναμη της συνεργασίας και στα οφέλη που μπορεί να αποφέρει μια μακροχρόνια σχέση. Η στρατηγική μας συνεργασία με τη Lamda Development για 3η συνεχόμενη χρονιά, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε συνεχώς στους κατόχους των καρτών μας, παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία μας. Είμαστε χαρούμενοι, που μέσα από αυτή τη συνεργασία, βελτιώνουμε την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών στα τρία μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα υποστηρίζουμε το όραμα μας για γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές».

close menu