Επιχειρήσεις

CANON: Ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση για τις λύσεις οργάνωσης ομάδων που εργάζονται από το γραφείο και το σπίτι

Η Canon παρουσιάζει τις ολοκληρωμένες της λύσεις για την οργάνωση του νέου υβριδικού χώρου εργασίας, για την αύξηση της αποδοτικότητας των εργαζομένων που λειτουργούν τόσο από το γραφείο, όσο και από το σπίτι. Με στόχο την ενημέρωση του κοινού διοργανώνει ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση (webinar) στις 24 Ιουνίου 2021.

Με την τηλεργασία να έχει γίνει πλέον κομμάτι της καθημερινότητας για τις περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλάζοντας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τις συνήθειες και τις πρακτικές μας, νέες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες παρουσιάζονται για την ασφαλή και παραγωγική απασχόληση, ακόμη και μακριά από το «παραδοσιακό» γραφείο. Με επίκεντρο τις λύσεις που απαντούν στις προκλήσεις της νέας υβριδικής οργάνωσης του εργασιακού χώρου, η Canon και η Intersys καλούν τους επικεφαλής επιχειρήσεων και τμημάτων ΙΤ σε μια ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση στις 24 Ιουνίου 2021 για να δουν στην πράξη τις δυνατότητες και την ευκολία που παρέχουν οι λύσεις της Canon.

Στην ατζέντα της εκδήλωσης δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο φλέγον ζήτημα της διαχείρισης της εταιρικής πληροφορίας, ειδικά τώρα που πολλοί εργαζόμενοι πρέπει να εργάζονται μακριά από το γραφείο, αλλά οφείλουν να διαχειρίζονται κρίσιμα εταιρικά έγγραφα, να τα ψηφιοποιούν, να τα διαχειρίζονται και να τα αποστέλλουν με ασφάλεια και εμπιστευτικότητα σε συναδέλφους και συνεργάτες. Αιτήσεις, τιμολόγια, εντολές, διαβιβαστικά, λογαριασμοί, νομικά έγγραφα κάθε είδους δεν έπαψαν να χρειάζονται επεξεργασία και μάλιστα μόνο από διαπιστευμένα άτομα της εταιρείας μας, χωρίς να παραβιάζεται το απόρρητο, αλλά και να τηρούνται όλοι οι κανονισμοί και οι προδιαγραφές λειτουργίας της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, στο webinar που διοργανώνει η Canon με τη συνεργασία της Intersys θα αναλυθούν τα παρακάτω ζητήματα:

Το νέο υβριδικό περιβάλλον εργασίας, όπως το έχει οραματιστεί η Canon: Ο εύκολος και έξυπνος τρόπος διαχείρισης των σημαντικών επιχειρηματικών εγγράφων και διεργασιών απευθείας από το σύστημα Canon, που θα συμβάλλει στην κανονιστική συμμόρφωση και δεν απαιτεί πολύπλοκες υποδομές IT για τη δική σας επιχείρηση.

Πως να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις επαγγελματικές σας συμβάσεις: Δείτε πως η Canon θ σας βοηθήσει να οργανώσετε τη δική σας αρχειοθήκη σε επίπεδο «υποθέσεων» για τη διαχείριση των συμβάσεων της επιχείρησής σας με προμηθευτές, συνεργάτες και πελάτες, που παρέχει έγκαιρη ενημέρωση για επικείμενες λήξεις συμβολαίων, συμφωνιών και πάσης φύσεως συμβάσεων.

Το βέλτιστο τρόπο διαχείρισης των τιμολογίων σας: Διαχειριστείτε και εγκρίνετε τιμολόγια τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς άσκοπες και χρονοβόρες χειροκίνητες διαδικασίες, για τη διεκπεραίωση των τιμολογίων, που περιλαμβάνει έξυπνες ροές εργασίες με τρία επίπεδα εγκρίσεων.

Πως θα οργανώστε το τμήμα HR με ψηφιακές λύσεις Canon: Ανακαλύψτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε το ανθρώπινο δυναμικό σας μέσω ενός ηλεκτρονικού χώρου φύλαξης τεκμηρίωσης που συμβάλλει στην ασφαλή αρχειοθέτηση και διαχείριση των εγγράφων HR με δομημένο τρόπο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την παρακολούθηση της διαδικτυακής εκδήλωσης της Canon και της Intersys στις 24 Ιουνίου, ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.canon.gr/business/insights/webinars/hybridworkspace/.

close menu