Καταναλωτικές Συσκευές

Απολαύστε άνεση και μέγιστη χρήση ενέργειας με κλιματιστικά εξοπλισμένα με τεχνητή νοημοσύνη

Η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση αναδιαμορφώνουν τον κόσμο μας και τον τρόπο ζωής μας προς το καλύτερο. Τι σημαίνει όμως αυτό για τον κλάδο των κλιματιστικών;

Τα κλιματιστικά της  LG Electronics ενσωματώνουν τη λειτουργία εκμάθησης AI και είναι σε θέση να «αντιλαμβάνονται» το περιβάλλον τους, να αναλύουν και να καθορίζουν τις ιδανικές συνθήκες, ώστε να παρέχουν βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας και ιδανικούς χώρους διαβίωσης.

Η τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσει τα συστήματα κλιματισμού βελτιώνοντας την καθημερινότητα μας

Οι άνθρωποι σήμερα, περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε εσωτερικούς χώρους, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό ο κλιματισμός να διαχειρίζεται με βέλτιστο τρόπο τη θερμοκρασία, την υγρασία και τη ροή του αέρα, αντιμετωπίζοντας παράλληλα με μεγάλη επιτυχία την αιωρούμενη σκόνη, τις οσμές και τα βακτήρια. Ένα κλιματιστικό με τεχνητή νοημοσύνη, διαθέτει αισθητήρες που βοηθούν στην παροχή ροής καθαρού αέρα σε εσωτερικούς χώρους, ενώ διαχειρίζεται τις θερμοκρασίες και τα επίπεδα υγρασίας για μεγαλύτερη άνεση.

Τα κλιματιστικά της LG ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής και διαθέτουν τον συμπιεστή LG Dual Inverter Compressor, ο οποίος μέσω της προηγμένης του λειτουργίας, διανέμει γρήγορα τον θερμό αέρα, για να απολαμβάνετε γρήγορα θέρμανση. Ταυτόχρονα, η λειτουργία αυτόματου καθαρισμού, συμβάλλει στην αφαίρεση της υγρασίας στο εσωτερικό του κλιματιστικού ώστε να παραμένει καθαρό.

Επιπλέον, με την τεχνητή νοημοσύνη, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης smartphone για την παρακολούθηση ή τον έλεγχο της λειτουργίας του κλιματιστικού. Δεδομένου ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τον χρόνο λειτουργίας και την κατανάλωση ενέργειας, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τους λογαριασμούς ρεύματος, καθώς η κατανάλωση μπορεί ελεγχθεί αποτελεσματικά με την εκ των προτέρων διαμόρφωση των επιθυμητών τιμών.

Μέσω της εφαρμογής LG ThinQ , μπορείτε να συνδέεστε απευθείας από το smartphone ή το tablet σας μέσω Wi-Fi και να έχετε εύκολα τον έλεγχο του κλιματιστικού σας. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίζετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα, παρακολουθείτε την κατανάλωση ενέργειας και την κατάσταση του κλιματιστικού σας και να προσαρμόζετε εύκολα τα επίπεδα της ενέργειας που καταναλώνετε.

Περισσότερες πληροφορίες για τα κλιματιστικά της LG μπορείτε να βρείτε εδώ.

close menu