Εκδηλώσεις Teamworks

Από 30 χώρες οι Σύνεδροι του 25ου Greek ICT Forum

Τη διεθνή διάσταση του Συνεδρίου Greek ICT Forum, που φέτος ολοκλήρωσε μία 25ετία στις διοργανώσεις του, αποδεικνύουν τα αποτελέσματα των Google Analytics, σύμφωνα με τα οποία Έλληνες της διασποράς από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο το παρακολούθησαν μέσα από ψηφιακή τρισδιάστατη πλατφόρμα μέσω της οποίας μεταδόθηκε ψηφιακά.

Στην κορυφή των χωρών είναι Σύνεδροι από την Βουλγαρία, ΗΠΑ, Κύπρο, Γερμανία και Αγγλία. Καταγράφονται Σύνεδροι από όλα τα κράτη της Ευρώπης, ενώ δεν λείπουν ομογενείς και «μετανάστες» εργαζόμενοι από Τουρκία, Ιαπωνία, Κίνα, νότια Αμερική, Αραβικά Εμιράτα, Κορέα, Φιλιππίνες και Αυστραλία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Google Analytics 24.712 users παρακολούθησαν τις εργασίες του διήμερου Greek ICT Forum. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η απονομή των Διακρίσεων Greek ICΤ Awards, ενός θεσμού με ιστορία 20 ετών, όπου, εκτός των άλλων, βραβεύθηκαν εταιρείες και πρόσωπα με δραστηριότητα άνω των 25 ετών στην ελληνική αγορά Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών.

Η Teamworks, η εταιρεία που διοργανώνει επί 25 χρόνια το Greek ICT Forum, το μακροβιότερο Συνέδριο Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών στην Ελλάδα, υλοποιεί ένα ολιστικό σχέδιο διεθνοποίησης των Συνεδρίων της, μέσω τρισδιάστατης ψηφιακής πλατφόρμας, με στόχο την ενημέρωση των ευρισκομένων Ελλήνων στο εξωτερικό για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα στους τομείς των Ψηφιακών Τεχνολογιών και της Καινοτομίας.

Η Teamworks έχει ιδρυθεί πριν από 25 χρόνια. Είναι εταιρεία ψηφιακών και έντυπων Μέσων Ενημέρωσης, Συνεδρίων και Μάρκετινγκ κυρίως στις αγορές της Πληροφορικής, των Ψηφιακών Επικοινωνιών και της Καινοτομίας. Αναπτύσσει δραστηριότητες στην ανάδειξη της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Το 2024 προγραμματίζει την υλοποίηση σειράς νέων ψηφιακών και φυσικών διοργανώσεων με κύριο στόχο την προβολή των ψηφιακών επιτευγμάτων τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και σε όλα τα κράτη όπου υπάρχει ελληνισμός. Αναπτύσσει ψηφιακές υπηρεσίες σε τρισδιάστατο περιβάλλον (meta), διαδραστικά μέσα ενημέρωσης και διοργανώνει σε ετήσια βάση 15 Συνέδρια, τα οποία παρακολουθούν ψηφιακά περισσότεροι από 100 χιλιάδες Σύνεδροι από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο μέσω της τρισδιάστατη ψηφιακής πλατφόρμας που έχει αναπτύξει.

close menu