Τηλεπικοινωνίες

Άνοιγμα της Xiaomi στην Ισπανία με δύο νέα καταστήματα

Δύο νέα καταστήματα εγκαινίασε η κινεζική τεχνολογική εταιρεία Xiaomi -η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής smartphones παγκοσμίως- στην Ισπανία τις ημέρες που μας πέρασαν, στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην χώρα.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα ChinaDaily.com, τα δύο νέα καταστήματα βρίσκονται στις περιοχές Γουαδαλαχάρα και Χιρόνα, ενώ λειτουργούν μέσω δικαιοχρησίας (franchise) και στο πλαίσιο της στρατηγικής Preferred Store που ακολουθεί η κινεζική εταιρεία, με στόχο την ίδρυση περίπου 20 υποκαταστημάτων στην Ισπανία μέχρι το τέλος του 2018, σύμφωνα με ανακοίνωση της Xiaomi.

«Με την υλοποίηση αυτού του μοντέλου της δικαιοχρησίας στην Ισπανία και την ίδρυση των δύο νέων καταστημάτων, η Xiaomi συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της στην Ισπανία, όπου ήδη διαθέτει 11 καταστήματα», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας.

Η παρουσία της κινεζικής εταιρείας έγινε ιδιαιτέρως αισθητή στην Ισπανία την 30η Αυγούστου, ότι το νέο έξυπνο κινητό της, POCOPHONE F1 εξαντλήθηκε 13 λεπτά μετά την εμφάνισή του στην ισπανική έκδοση της ηλεκτρονικής σελίδας της, Mi.com.

ΠΗΓΗ: REPORTER.GR

close menu