Επιχειρήσεις

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Πρωτοφανείς οι χρόνοι της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων της Β’ Κυριακής

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023, που ανέλαβε η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Space Hellas, για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η SingularLogic το βράδυ των εκλογών της 15ης Οκτωβρίου, δημοσιοποίησε στις 19:45 με υψηλό βαθμό ακρίβειας την πρόβλεψη των τελικών αποτελεσμάτων των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Η εταιρεία για τη συλλογή και μετάδοση των αποτελεσμάτων χρησιμοποίησε το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης (SRT) στο σύνολο της χώρας, και συγκεκριμένα σε 22.722 εκλογικά τμήματα την A’ Κυριακή και σε 12.966 την Β’ Κυριακή, δίνοντας το 92% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων από αυτό το σύστημα στις 20:30 και το 98,99% στις 21:00 το βράδυ των εκλογών της 15ης Οκτωβρίου.  Αξίζει να αναφερθεί ότι για πρώτη φορά σε Αυτοδιοικητικές Εκλογές οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι έστειλαν αποτελέσματα με το SRT για τις ψήφους Συνδυασμών και σταυρών Υποψηφίων Περιφερειών και Δήμων, πανελλαδικά.

 Τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους στη χρήση του SRT υποστήριξε το ειδικά εκπαιδευμένο call center της εταιρείας, ενώ συνολικά το έργο της συλλογής και μετάδοσης των αποτελεσμάτων υποστήριξαν πάνω από 600 στελέχη και συνεργάτες της SingularLogic σε όλη την Ελλάδα.

Όσον αφορά στη διαδικτυακή πύλη https://ekloges.ypes.gr, που υποστηρίζει η SingularLogic για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, παρουσίασε ρεκόρ επισκεψιμότητας και σε αυτές τις εκλογές, δεχόμενη το διάστημα από 8 έως 16 Οκτωβρίου 1,44 δισ. αιτήματα (hits).  Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, μεγάλος αριθμός ελληνικών και ξένων δημοφιλών Δικτυακών Τόπων αξιοποίησε τη δυνατότητα αναμετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων από αυτή την πύλη.

close menu