Τεχνολογίες

ABI Research: Το Frontline της Teamviewer καλύτερη AR πλατφόρμα

Η TeamViewer, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στις υπηρεσίες απομακρυσμένης σύνδεσης και ψηφιακών υπηρεσιών, σήμερα ανακοίνωσε την τέταρτη σημαντική κυκλοφορία της πλατφόρμας AR, TeamViewer Frontline.

Με βάση το λογισμικό από την απόκτηση της Ubimax το 2020 και την ανάπτυξη AR της ίδιας της TeamViewer, η τελευταία έκδοση ενσωματώνει τώρα την τεχνολογία του πρωτοπόρου Viscopic, ειδικού AR Upskill και Mixed Reality (MR), που αποκτήθηκαν στη συνέχεια το 2021. Με αυτή την ολοκληρωμένη λύση AR, η TeamViewer αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως ο νούμερο ένα πάροχος λύσεων AR για επιχειρήσεις σύμφωνα με την έγκριτη εταιρεία αναλυτών του κλάδου ABI Research.

«Η πρόσφατη μετακίνηση και απόκτηση προϊόντων AR της TeamViewer οδήγησε σε μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πλατφόρμα AR με υποστήριξη συσκευών κορυφαίας κατηγορίας, αξιόλογες στρατηγικές συνεργασίες και μια μεγάλη βάση πελατών για πώληση. Οι δυνατότητες υλοποίησης της TeamViewer είναι εξαιρετικά επεκτάσιμες και ο χρόνος μέχρι την αξία από την άποψη του πελάτη είναι σύντομος. Όλα αυτά δίνουν στην TeamViewer μια ηγετική θέση στην αγορά μεταξύ όλων των παικτών εταιρικής AR, ειδικά στην Ευρώπη», λέει ο Eric Abbruzzese, Διευθυντής Έρευνας στην ABI Research.

Το Frontline της TeamViewer είναι μια μοναδική εταιρική πλατφόρμα AR που παρέχει λύσεις ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας για εργαζόμενους χωρίς γραφείο που χρησιμοποιούν έξυπνα γυαλιά ή κινητές συσκευές. Με το Frontline της TeamViewer, οι εργαζόμενοι μπορούν όσο εργάζονται να λαμβάνουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και προκαθορισμένες ροές εργασίας που εμφανίζονται απευθείας στο οπτικό τους πεδίο. Το λογισμικό λειτουργεί με έξυπνα γυαλιά, φορητές συσκευές και wearables και επομένως μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε υποδομή και επιχειρηματικό περιβάλλον. Το TeamViewer Frontline περιλαμβάνει έτοιμες προς ανάπτυξη λύσεις για παραλαβή παραγγελιών, συναρμολόγηση, διασφάλιση ποιότητας, συντήρηση και επιθεώρηση, εκπαίδευση και απομακρυσμένη βοήθεια, ενώ είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη στις ατομικές ανάγκες κάθε εταιρείας.

Η πιο πρόσφατη έκδοση επιτρέπει πλέον στις εταιρείες, ανάλογα με το μεμονωμένο σενάριο ψηφιακού μετασχηματισμού τους, να αξιοποιούν το πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων AR από απλούς σχολιασμούς AR μέχρι 2D και 3D καθώς και εξελιγμένες λειτουργίες MR. Με το TeamViewer Frontline που προσφέρει τόσο μια προσέγγιση χωρίς και χαμηλού κώδικα, η δημιουργία ροών εργασίας επαυξημένης πραγματικότητας απαιτεί μηδενική τεχνογνωσία AR ή γνώση κωδικοποίησης, γεγονός που διευκολύνει τους υπαλλήλους που δεν ανήκουν στον τομέα της πληροφορικής να χρησιμοποιούν παραγωγικά το λογισμικό στις καθημερινές τους εργασίες και να προσθέσει άμεση αξία στις διαδικασίες.

«Είμαστε απίστευτα ευχαριστημένοι που βλέπουμε τις προσπάθειες ανάπτυξης και ενσωμάτωσης των δικών μας προϊόντων στον χώρο AR να αποδίδουν καρπούς. Είναι τιμή να αναγνωριζόμαστε ως ο νούμερο ένα εταιρικός προμηθευτής AR στην Ευρώπη από την έρευνα της ABI και ένα εξαιρετικό σημείο απόδειξης για τις στρατηγικές δραστηριότητες συγχωνεύσεων και εξαγορών της TeamViewer. Είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε στους οργανισμούς την πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα λύσεων AR για ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων χρήσης, ώστε να προωθήσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά την ψηφιοποίηση του χώρου εργασίας σε όλους τους κλάδους και σε ολόκληρη την αλυσίδα, αξιοποιώντας ισχυρές συνεργασίες με τη SAP και το Google Cloud ", λέει ο Hendrik Witt , CPO στην TeamViewer.

close menu