Προϊόντα-Υπηρεσίες

YouTubeTV: Η νέα δυνατότητα που θα λατρέψουν οι φίλαθλοι

Η γνωστή πλατφόρμα YouTube ΤV εγκαινιάζει την πρόσβαση στο «multiview», μια επιλογή που επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθούν ταυτόχρονα έως και τέσσερις διαφορετικές προεπιλεγμένες ροές.

Αρχικά, πάντως, μόνο επιλεγμένοι χρήστες στις ΗΠΑ θα αποκτήσουν πρόσβαση στο multiview σε συσκευές τηλεόρασης, σύμφωνα με το YouTube.

Η εταιρεία είχε φημολογηθεί ότι εργαζόταν πάνω στο multiview τον περασμένο Αύγουστο, όταν τότε αναφερόταν ως «Mosaic Mode».

Αν και δεν είναι πρακτικό για την παρακολούθηση τυπικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, η λειτουργία είναι χρήσιμη για τους λάτρεις των σπορ που θέλουν να παρακολουθούν πολλούς αγώνες και να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να κ3άνουν συνεχώς ζάπινγκ.

Μέχρι σήμερα, ορισμένες παραδοσιακές τηλεοράσεις προσέφεραν μια λειτουργία εικόνας στην εικόνα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, αλλά η ψηφιακή πλατφόρμα του YouTube TV επιτρέπει τώρα ακόμη περισσότερες ταυτόχρονες ροές.

Κατά την έναρξη λειτουργίας, το YouTube TV αναφέρει ότι η δυνατότητα πολλαπλής προβολής προσφέρεται μόνο για αθλητικό περιεχόμενο, οπότε η παρακολούθηση των συνηθισμένων προγραμμάτων ή των ειδήσεων παράλληλα με τους αγώνες δεν αποτελεί επιλογή.

Ωστόσο, η εταιρεία λέει ότι «διερευνά» διαφορετικούς τρόπους για να χρησιμοποιούν τα μέλη τις λειτουργίες της σε όλη την ποικιλία του περιεχομένου που προσφέρει.

Για να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία, οι συνδρομητές θα πρέπει να επιλέξουν τη νέα επιλογή πολλαπλών προβολών, εφόσον είναι διαθέσιμη, από την ενότητα «Κορυφαίες επιλογές για εσάς» στην εφαρμογή YouTube TV στην τηλεόρασή τους. (Οι συνδρομητές θα λάβουν επίσης ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα δουν μια ειδοποίηση αν έχουν επιλέξει).

Αφού ενεργοποιήσουν τη λειτουργία, θα μπορούν να εναλλάσσουν ήχο και λεζάντες μεταξύ των ροών, καθώς και να μεταπηδούν μέσα και έξω από την προβολή ενός παιχνιδιού σε πλήρη οθόνη, αναφέρει το YouTube.

TAGS:

close menu