Κοινωνική δράση

UNISON: Στηρίζει τα παιδιά των εργαζομένων της για τις πανεπιστημιακές τους σπουδές

H UNISON, η κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών Facility Management και Human Resources, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των παιδιών των εργαζομένων της για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προχωρά στην επιβράβευσή τους παρέχοντας σε τρεις νεοεισαχθέντες φοιτητές από €1.000, για να υποστηρίξει τις πανεπιστημιακές τους σπουδές.

Ως ένας από τους μεγαλύτερους και υπεύθυνους εργοδότες στην Ελλάδα, η UNISON αναλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος πρωτοβουλιών και επιδιώκει να διατηρεί ένα υγιές και φιλόξενο εργασιακό περιβάλλον, παρέχοντας κίνητρα και επιβραβεύοντας την εκπαίδευση, αναγνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι αποτελούν το πιο σημαντικό κεφάλαιο μιας επιχείρησης. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία αποφάσισε φέτος να υποστηρίξει τρείς οικογένειες των εργαζομένων της, προσφέροντας δωροεπιταγές τεχνολογίας αξίας €1.000 σε καθεμία από αυτές, για το νέο ξεκίνημα των παιδιών τους που κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της UNISON, δήλωσε σχετικά: «Ο Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της UNISON, δήλωσε σχετικά: «Στη UNISON, έχουμε πάντα στο επίκεντρο τους ανθρώπους μας, οι οποίοι είναι πλέον περισσότεροι από 2.600. Η εκπαίδευση και η αριστεία αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας του Ομίλου, ενώ είναι αλληλένδετα με την επιτυχημένη λειτουργία τόσο μιας επιχείρησης, αλλά και της ίδιας της κοινωνίας. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, επιδιώκουμε να επιβραβεύσουμε τα παιδιά των εργαζομένων μας που αρίστευσαν, καθώς και να εμπνεύσουμε τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους να συνεχίσουν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους».

Η παραπάνω πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλάνο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία για τους εργαζομένους της.

TAGS:

Εκπαίδευση - Κατάρτιση

close menu