Ηλεκτροκίνηση

Το νέο pop-up store της Tesla στην Ελλάδα

Το νέο κατάστημα θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο και οι επισκέπτες του θα μπορούν να δουν από κοντά το Model Y και να προγραμματίζουν test drives

Τη λειτουργία ενός νέουPop-Up Store στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού της Βόρειας Ελλάδας,  στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos Mall, ανακοίνωσε η Tesla.

Το νέο κατάστημα θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας οι επισκέπτες του θα μπορούν να δουν από κοντά το Model Y αλλά και να προγραμματίζουν test drives τόσο γι’ αυτό όσο και για το sedan Model 3.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν επίσης να πληροφορούνται από το προσωπικό του καταστήματος για οποιαδήποτε πληροφορία που είναι σχετική με την Tesla αλλά και να μάθουν περισσότερα για τις υποδομές φόρτισης που διαθέτει.

Θα μπορούν ακόμη να ενημερωθούν για τα ενεργά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού με τα οποία εξοπλίζονται τα μοντέλα της Tesla αλλά και για τον εξοπλισμό άνεσης που φέρουν στον στάνταρ και προαιρετικό εξοπλισμό τους.

Το Tesla Pop-Up Store βρίσκεται στο 11ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών. Οι ώρες λειτουργίας του είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11 το πρωί έως τις εννέα το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί έως και τις τρεις το μεσημέρι.

close menu