Επιχειρήσεις

Το Κέντρο Δοκιμών Λογισμικού της LG κερδίζει πιστοποίηση από τον TÜV RHEINLAND

Το Κέντρο Δοκιμών Λογισμικού της LG Electronics (LG) έχει επίσημα χαρακτηριστεί ως εργαστήριο επιλεγμένο από τον οργανισμό TÜV Rheinland, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί πλέον να διεξάγει δοκιμές λειτουργικής ασφάλειας σε οποιαδήποτε λύση λογισμικού αυτοκινήτου που εμπίπτει στο πρότυπο ISO 26262-6.* Το πρώτο στον κόσμο στο είδος του που κέρδισε αυτόν τον τίτλο, το Κέντρο Δοκιμών Λογισμικού της LG διαθέτει τις δυνατότητες να αξιολογεί ανεξάρτητα και να επιβεβαιώνει την ποιότητα και τη λειτουργική ασφάλεια μιας ευρείας σειράς προϊόντων λογισμικού αυτοκινήτου, από συστήματα αυτόνομης οδήγησης και δίκτυα εντός οχημάτων έως ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σύμφωνα με τον Διακανονισμό Αμοιβαίας Αναγνώρισης ILAC (ILAC MRA), οι αναφορές που εκδίδονται από το Κέντρο Δοκιμών Λογισμικού της LG θα αναγνωρίζονται σε 70 χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης και θα έχουν την ίδια αξιοπιστία με εκείνες που εκδίδονται από ειδική ανεξάρτητη εταιρία δοκιμών.

Για να λάβει πιστοποίηση από τον TÜV Rheinland, έναν από τους κορυφαίους παγκόσμιους οργανισμούς δοκιμών στον κόσμο, ένα ινστιτούτο ή μια εγκατάσταση πρέπει να πληροί ένα ευρύ φάσμα αυστηρών προτύπων που καλύπτουν κριτήρια όπως περιβάλλον δοκιμών, εξοπλισμός, δυνατότητες και διαδικασίες.

Με το νέο του καθεστώς ως εργαστήριο επιλεγμένο από τον οργανισμό TÜV Rheinland για λογισμικό λειτουργικής ασφάλειας αυτοκινήτων, το εργαστήριο είναι πλέον σε θέση να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση της αυτοκινητοβιομηχανίας δοκιμάζοντας και παρέχοντας επικύρωση TÜV Rheinland για λύσεις λογισμικού οχημάτων εταιρειών. Αυτό το τελευταίο επίτευγμα παρέχει επίσης στην LG την ευκαιρία να ενισχύσει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητά της στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα του λογισμικού αυτοκινήτου.

Πέρυσι, το Κέντρο Δοκιμών Λογισμικού της LG έλαβε διαπίστευση από το διεθνώς αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Διαπίστευσης Εργαστηρίων της Κορέας (KOLAS), και έγινε πιστοποιημένο εργαστήριο ISO 26262-6 για την αξιολόγηση λογισμικού αυτόνομων οχημάτων και τη μέτρηση της ποιότητας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων (IEC 61508-3). Η LG είναι επί του παρόντος ο μόνος Κορεάτης κατασκευαστής που μπορεί να παράγει και να εκδώσει ανεξάρτητα μια έκθεση με την έγκριση της KOLAS που καλύπτει όλους αυτούς τους βασικούς τομείς.

«Είμαστε βαθύτατα περήφανοι για το γεγονός ότι το εργαστήριο λογισμικού μας κέρδισε την πιστοποίηση της TÜV Rheinland και τη διαπίστευση της KOLAS σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους», δήλωσε ο Kim Byoung-hoon, CTO της LG Electronics. «Η LG θα συνεχίσει να διασφαλίζει δυνατότητες λογισμικού παγκόσμιας κλάσης για την αυτοκινητοβιομηχανία για να παρέχει μια διαφοροποιημένη εμπειρία στους πελάτες με βάση ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας».

close menu