Επιχειρήσεις

Το GLAMI ανανεώνει την εταιρική του εικόνα

Οι αλλαγές αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της εταιρείας στην εξατομίκευση και τη συμπερίληψη στον τομέα του fashion shopping

Συμπληρώνοντας μία δεκαετία παρουσίας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου μόδας, ο Όμιλος GLAMI παρουσιάζει την ανανεωμένη εταιρική του ταυτότητα. Έχοντας συνδεθεί με περισσότερα από 4.300 e-shops μόδας με 17 εκατομμύρια προϊόντα σε 14 χώρες, το GLAMI προχωρά σε ένα μικρό rebranding μέσα από μία νέα χρωματική παλέτα αλλά και την προσθήκη ενός νέου συμβόλου στο λογότυπο: έναν αστερίσκο σε βιολετί ηλεκτρίκ  απόχρωση, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από την ιστορία του – όλη η μόδα σε ένα μέρος – και συμβολίζει το «σταυροδρόμι» μόδας και τεχνολογίας που αποτελεί το GLAMI, αλλά και το σημείο όπου «συναντώνται» τα ηλεκτρονικά καταστήματα και οι καταναλωτές.

«Ο συνδυασμός αιχμηρών και στρογγυλών άκρων στον αστερίσκο αντικατοπτρίζει την πεποίθησή μας ότι η μόδα απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών, μεγεθών και σωματότυπων και επομένως αποτελεί τη δέσμευσή μας για απουσία διακρίσεων. Το χρώμα που επιλέξαμε αποπνέει μια αίσθηση κομψότητας, δημιουργικότητας αλλά και αξιοπιστίας. Συνδυάζοντας αυτά τα δύο στοιχεία, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε και να βοηθήσουμε κάθε μεμονωμένο επισκέπτη του GLAMI να βρει ακριβώς αυτό που αναζητά σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ», δηλώνει ο κ. Ξενοφών Ελευθεριάδης, Global Communication Lead του GLAMI.

Το GLAMI ιδρύθηκε στην Τσεχία το 2013 ως μία μηχανή αναζήτησης μόδας με όραμα να δημιουργήσει τον καλύτερο online κατάλογο που θα προσφέρει όλα τα είδη μόδας σε ένα μέρος, για κάθε χρήστη. Ως πρωτοπόρος στην αξιοποίηση της τεχνολογικής αλλαγής, το GLAMI χρησιμοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence) ήδη από το 2015, παρέχοντας στους επισκέπτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία αναζήτησης και εύρεσης προϊόντων μόδας.  Το 2022 η εταιρεία επεκτάθηκε στην ιταλική αγορά με την εξαγορά του μεγαλύτερου τοπικού fashion aggregator, του STILEO.it, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία της στο e-commerce.

Ο ιδρυτής του GLAMI και Επικεφαλής του GLAMI Ventures, Tomáš Hodboď, δήλωσε: «Το να έχουμε τον μεγαλύτερο κατάλογο μόδας στην αγορά, παραμένει ένας βασικός πυλώνας της λειτουργίας μας. Μακροπρόθεσμα, στόχος μας είναι να αναδειχθούμε στο “Spotify της μόδας ” – θέλουμε το GLAMI να αποτελεί ένα μέρος που αναγνωρίζει το γούστο του κάθε χρήστη και του προσφέρει αμέσως τα καλύτερα και πιο σχετικά προϊόντα που υπάρχουν στην πλατφόρμα»

close menu