Προϊόντα-Υπηρεσίες

Το ανθεκτικό Smartphone CΑΤ® S42 αποκλειστικά σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Το ανθεκτικό Smartphone CΑΤ® S42, είναι διαθέσιμο, αποκλειστικά έως τις 27/08, στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και online στα cosmote.gr και germanos.gr. Το CΑΤ® S42, ειδικά σχεδιασμένο για να αντεπεξέρχεται και υπό τις πιο ακραίες συνθήκες, απευθύνεται σε όσους χρειάζονται ένα αξιόπιστο smartphone – εργαλείο για τη δουλειά τους.

Όπως όλες οι κινητές συσκευές CΑΤ®, το S42 έχει υποστεί εξαιρετικά αυστηρές δοκιμασίες αντοχής σε σχέση με την σκόνη και το νερό, αλλά και δοκιμές κραδασμών. Μπορεί να καθαρίζεται τακτικά για τήρηση των κανόνων υγιεινής, και να πλένεται με ζεστό νερό και σαπούνι ή απολυμαντικό. Επιπλέον, το νέο smartphoneείναι ειδικά κατασκευασμένο για να λειτουργεί σε ακραίες συνθήκες υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών.

Στα highlights της συσκευής συγκαταλέγεται η μεγάλη οθόνη αφής 5,5’’ HD, εξαιρετικής φωτεινότητας για ανάγνωση ακόμα και σε έντονες ηλιακές συνθήκες, με πάνελ αφής που επιτρέπει τη λειτουργία της ακόμα και με γάντια ή με βρεγμένα δάχτυλα. Το CΑΤ® S42 είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,8 GHz, 3 GB RAM, 32 GB ROM με επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης και ισχυρή μπαταρία 4.200 mAh, που μπορεί να φθάσει έως και δύο ημέρες χρήσης. Επιπλέον, διαθέτει δύο κάμερες, η κύρια στο πίσω μέρος με ανάλυση 13 MP και εμπρόσθια με 5 MP.

Με το ανθεκτικό CΑΤ® S42 μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτη εμπειρία MobileInternet μέσα από το μεγαλύτερο 4G δίκτυο στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη[1] που πλησιάζει το 99%. Το δίκτυο COSMOTE 4G βραβεύτηκε και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», από την Ookla, την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και Mobile Internet.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τo CΑΤ® S42 στα 289€2 ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE.

1Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).
2Oι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

close menu