Ψηφιακός Μετασχηματισμός

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, InDigital και AMCO ανέλαβαν το ηλεκτρονικό εισιτήριο Θεσσαλονίκης

Στην κοινοπραξία των εταιρειών ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, InDigital και AMCO ανατέθηκε η υλοποίηση του έργου για την ψηφιοποίηση των αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Το έργο “Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Τηλεματική και Ενιαίο Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΟΣΕΘ)” έχει προϋπολογισμό 37,2 εκατ. ευρώ και σκοπό την παροχή προστιθέμενης αξίας υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις χιλιάδων κατοίκων και θα απλοποιήσει την καθημερινότητα της πόλης.

Η σύμβαση ανάμεσα στην Κοινωνία της Πληροφορίας και στην κοινοπραξία «ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή (70%)- InDigital (15%) – AMCO (15%), περιλαμβάνει:

– Η προμήθεια και εγκατάσταση εφαρμογών ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων, ERP, βελτιστοποίησης δρομολογίων και υπηρεσιών, διαχείρισης καυσίμων, επιχειρηματικής ευφυΐας, διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού και μισθοδοσίας.
– Η προμήθεια και εγκατάσταση νέου ολοκληρωμένου σύγχρονου συστήματος τηλεματικής με λειτουργικότητες ενημέρωσης επιβατών.
– Η προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου σύγχρονου ενιαίου αυτόματου συστήματος συλλογής κομίστρου.

Η σύμβαση που υπεγράφη προβλέπει την κατασκευαστική περίοδο για συνολικό διάστημα 12 μηνών και την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης λειτουργίας για πέντε έτη από την ολοκλήρωση του έργου.
Να σημειωθεί ότι η Κοινωνία της Πληροφορίας διατηρεί το δικαίωμα της επέκτασης της περιόδου συντήρησης και υποστήριξης λειτουργίας για επιπλέον 5 χρόνια.

close menu