Τεχνολογίες

Συνεργασία Teamviewer με Mitsubishi Electric για υποστήριξη πελατών μέσω AR

Η Mitsubishi Electric Europe B.V., θυγατρική του παγκοσμίως μεγαλύτερου κατασκευαστή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Mitsubishi Electric, συνεργάζεται με την TeamViewer, τον κορυφαίο πάροχο παγκόσμιος ασφαλών λύσεων απομακρυσμένης σύνδεσης, για να αναπτύξουν την Artificial Intelligence (AR) λύση της TeamViewer στα υποκαταστήματα της σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Σ’ αυτό, η λύση απομακρυσμένης υποστήριξης με βάση το AR από την TeamViewer θα χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα στην αναπτυσσόμενη επιχειρηματική μονάδα της Mitsubishi για βιομηχανικό αυτοματισμό που καλύπτει προϊόντα όπως βιομηχανικά συστήματα ελέγχου, μονάδες δίσκου και ρομπότ. Σε συνεργασία με πελάτες, που περιλαμβάνουν κορυφαίους κατασκευαστές από τις βιομηχανίες τροφίμων, αεροδιαστημικής και αυτοκινητοβιομηχανίας, η λύση AR της TeamViewer θα βελτιώσει την εμπειρία υποστήριξης και θα βελτιώσει τις διαδικασίες επισκευής.

Το λογισμικό λειτουργεί σε φορητές συσκευές και wearables και μπορεί να βοηθήσει εξ αποστάσεως στην επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων μέσω ενός κοινόχρηστου βίντεο και δεικτών AR. Κύριο πλεονέκτημα για τους πελάτες της Mitsubishi Electric είναι η μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας του εργοστασιακού κρίσιμου εξοπλισμού – καθώς η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και καθοδήγηση που τροφοδοτείται από το AR επιτρέπει στους πελάτες να αντιμετωπίζουν επί τόπου προβλήματα.

Για την Mitsubishi Electric, η νέα διαδικασία που περιλαμβάνει την AR λύση της TeamViewer σημαίνει αυξημένη απόδοση καθώς μειώνει την ανάγκη να ταξιδεύουν τεχνικοί στον απομακρυσμένο εξοπλισμό για να το διορθώσουν.

«Στο δρόμο μας προς έξυπνες εργοστασιακές λύσεις, θεωρούμε την TeamViewer ως στρατηγικό συνεργάτη για τη διασφάλιση υψηλής ποιότητας διαδραστικής απομακρυσμένης βοήθειας και επομένως λανσάρουμε το επόμενο επίπεδο υποστήριξης πελατών. Επιλέξαμε την κορυφαία καινοτόμο λύση στην αγορά, καθώς είναι διαισθητική, ασφαλής και ιδανική για την επέκταση της αλληλεπίδρασης των πελατών μας. Μας επιτρέπει να βοηθήσουμε τους πελάτες να επιτύχουν καλύτερη απόδοση από τα βιομηχανικά μας συστήματα αυτοματισμού και να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες παραγωγής.», αναφέρει ο Jakub Kwiatkowski, Solution Business Manager, Marketing και Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Mitsubishi Electric.

close menu