Στρατηγική Συνεργασία

Συνεργασία Gizelis Robotics με την ιταλική Ε80 για έξυπνες λύσεις στα intra-logistics

Στην σύναψη στρατηγικής συμφωνίας για την προώθηση έξυπνων λύσεων στην αγορά των Intra-Logistics προχώρησαν τον Αύγουστο οι Gizelis Robotics και ο Ιταλικός όμιλος τεχνολογίας E80. Η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορά λύσεις σε Παλετοποίηση (Palletizing Robots), Smart-Store (High Density AS/RS Warehouse), LGV Αυτοκινούμενα οχήματα τεχνολογίας Laser (Laser Guided Vehicle systems), Strecth-Wrappers, Ολοκληρωμένες λύσεις ρομποτικής και αυτοματισμού συνδυαστικά με LGVs.

Σχολιάζοντας την συνεργασία, ο Ευάγγελος Γκιζέλης, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Gizelis Robotics ανέφερε σχετικά: “Αναπτύσσουμε στρατηγικές συνεργασίες με τους leaders του χώρου της ρομποτικής και αναβαθμίζουμε διαρκώς τις ολοκληρωμένες λύσεις Smart Manufacturing που προσφέρουμε στην αγορά. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, συνεργαζόμαστε με τον όμιλο-κολοσσό E80 GROUP, που κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματισμού Intra-Logistics“.

Η Gizelis Robotics είναι σήμερα ο μεγαλύτερος integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ Α.Ε., που είναι από τους παλαιότερους, εδραιωμένους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας λαμαρίνας, με εξαγωγές −σε 55 χώρες διεθνώς− που ξεπερνούν πλέον το 80% της παραγωγής της.

Ο Όμιλος Ε80 ιδρύθηκε το 1992 και είναι πρωτοπόρος του Industry 4.0. Ενσάρκωσε εξαρχής το μοντέλο του Έξυπνου Εργοστασίου και ειδικεύεται σε μια ποικιλία συστημάτων ρομποτικής αυτοματοποίησης, παλετοποίησης, σε αυτόνομα οχήματα LGVs, ρομποτικά stretch wrappers, συστήματα ελέγχου παλετών και αυτοματοποιημένες αποθήκες υψηλής πυκνότητας (high-density warehouses).

Στρατηγική Συνεργασία

close menu