Στρατηγική Συνεργασία

Συμφωνία συνεργασίας της Interworks με την OpenText για την διανομή προϊόντων Webroot και Carbonite

Η Interworks AE, κορυφαίος διανομέας και πάροχος υπηρεσιών cloud, και η OpenText, The Information Company, γνωστοποίησαν νέα συμφωνία διανομής για τα προϊόντα Webroot και Carbonite σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία και Βουλγαρία.

Μέσω αυτής της συμφωνίας, οι συνεργάτες της Interworks θα μπορούν να προσφέρουν στους τελικούς πελάτες τους τα οφέλη τριών κυρίαρχων υπηρεσιών: (I) Webroot® Business Endpoint Protection, η ισχυρότερη προστασία endpoint που ενσωματώνει δισεκατομμύρια κομμάτια πληροφοριών από εκατομμύρια αισθητήρες, παρέχοντας προστασία προληπτικά τόσο από γνωστές, όσο και από επιθέσεις που δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ πριν.

Με το (II) Webroot® DNS Protection, υποστηρίζεται πλήρως το DNS μέσω HTTPS (DoH), παρέχοντας παράλληλα προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας ως επιλογές ελέγχου που διασφαλίζουν ότι το φιλτράρισμα και η ακεραιότητα του αιτήματος DNS παραμένουν ενεργοποιημένα, ενώ τα επίπεδα ορατότητας και καταγραφής DNS καθίστανται προσαρμόσιμα.

Το (III) Carbonite® Backup για ολόκληρη τη σουίτα του Microsoft 365 παρέχει αντίγραφα ασφαλείας που εκτελούνται αυτόματα έως και τέσσερις φορές την ημέρα.

«Η συνεργασία μας με την OpenText θα βοηθήσει τους συνεργάτες μας να κάνουν τη μετάβαση των πελατών τους στο cloud ακόμα πιο ασφαλή, προστατευμένη και ανθεκτική», δήλωσε ο Σταμάτης Μπαρμπουνάκης, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Interworks. «Η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας OpenText μέσω του διευρυμένου δικτύου της Interworks παρέχει στους συνεργάτες μας μοναδικές ευκαιρίες διαφοροποίησης στην αγορά προστασίας του κυβερνοχώρου».

Ο John Ansell, Αντιπρόεδρος πωλήσεων SMBC της OpenText, EMEA/APAC, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε επιλέξει την Interworks για να προσφέρουμε τις απαράμιλλες λύσεις ασφάλειας DNS, προστασία endpoint και backup σε ένα ευρύ φάσμα πελατών σε αυτές τις έξι σημαντικές αγορές στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι εταιρείες που αλληλοσυμπληρώνονται μέσω της προσφοράς τους συνεργάζονται για να παρέχουν ισχυρές λύσεις ασφάλειας στους πελάτες τους».

Για επιπλέον πληροφορίες για το κόστος των υπηρεσιών και αιτήματα live demo για λύσεις Webroot και Carbonite, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected].

close menu