Τηλεπικοινωνίες

Στρατηγική συνεργασία της Nowhere Networks με τη Vantage Towers

Πλήρωμα και επιβάτες θα απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες ίντερνετ μέσω της Nowhere Networks στο ελληνικό αρχιπέλαγος

Η Vantage Towers Greece, μέλος του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου Vantage Towers με περισσότερα από 5.270 σημεία στην Ελλάδα και η Nowhere Networks, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών συνδεσιμότητας, κοντά στην ξηρά και εν πλω, για τη ναυτιλιακή αγορά παγκοσμίως, ανακοινώνουν σήμερα την υπογραφή στρατηγικής συμφωνίας διάρκειας τριών ετών.

Η συμφωνία απλοποιεί τη συνεργασία των δύο εταιρειών και μειώνει ριζικά τους χρόνους ανταπόκρισης, καθώς η Nowhere Networks έχει πλέον πρόσβαση σε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο σημείων σε όλη την Ελλάδα, ενώ λαμβάνει από την Vantage Towers μια σειρά από υπηρεσίες, όπως βελτιστοποίηση δικτύου, σχεδιασμός έργων και κατασκευή υποδομών.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη στρατηγική συνεργασία μας με την Nowhere Networks προκειμένου να συνεισφέρουμε στο έργο της για την παροχή εξαιρετικής, υψηλής ταχύτητας σύνδεσης διαδικτύου εν πλω, για το πλήρωμα και τους επιβάτες των ελληνικών πλοίων. Αυτό είναι κάτι που οι επιβάτες επιθυμούσαν εδώ και πολύ καιρό και νιώθουμε περήφανοι που είμαστε στρατηγικός εταίρος σε αυτήν την προσπάθεια», δήλωσε ο Αθανάσιος Έξαρχος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Vantage Towers Eλλάδας.

Η Nowhere Networks διαθέτει το μεγαλύτερο θαλάσσιο δίκτυο ίντερνετ υψηλής ταχύτητας στον κόσμο, παρέχοντας ασύγκριτη συνδεσιμότητα σε πλοία, με υψηλό εύρος ζώνης και ελάχιστη καθυστέρηση μεταφοράς δεδομένων. Με τη χρήση της υπηρεσίας που αναπτύχθηκε από τη Nowhere Networks, η οποία περιλαμβάνει κεραίες παρακολούθησης υψηλής απόδοσης, τα πλοία μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας και περισσότερο εύρος ζώνης με χαμηλότερο λανθάνοντα χρόνο από οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά.

Ο Asbjörn Frydenlund, Διευθύνων Σύμβουλος της Nowhere Networks σχολίασε: «Αυτή η συμφωνία επιτρέπει την ανάπτυξη της αυξημένης θαλάσσιας συνδεσιμότητας μας στην Ελλάδα ταχύτερα από ό,τι θα γινόταν. Η Vantage Towers είναι ένας βασικός συνεργάτης για τη διασφάλιση της ποιότητας της επέκτασης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ενισχύσουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας».

close menu