Στρατηγική Συνεργασία

Στρατηγική συνεργασία Cysoft με CrowdStrike

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των παρεχόμενων λύσεων και υπηρεσιών IT της εταιρείας

Η Cysoft Ελλάς ΕΠΕ, ανακοινώνει την έναρξη της στρατηγικής της συνεργασίας με την CrowdStrike, κορυφαίο πάροχο λύσεων κυβερνοασφάλειας, με εξειδίκευση στην cloud-based endpoint και cloud workload προστασία.

Η συνεργασία με την CrowdStrike, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του χαρτοφυλακίου της Cysoft, με καινοτόμες λύσεις και προηγμένες υπηρεσίες για την ασφάλεια και διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων, που καλύπτουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, κάθε κλάδου.

Η CrowdStrike είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος προμηθευτής λογισμικού ασφάλειας για endpoints, σύμφωνα με την IDC και έχει αναγνωριστεί ως «ηγέτης» τόσο στο «The Forrester Wave™: Cybersecurity Incident Response Services», στο 1ο τρίμηνο του 2022, όσο και στο «The Forrester Wave Report™: Enterprise Detection and Response Providers (EDR)», στο 2ο τρίμηνο του 2022, παρέχοντας στους πελάτης της τα ισχυρότερα θεμέλια για την ανάπτυξη στρατηγικών XDR και Zero Trust.

Ακρογωνιαίο λίθο της CrowdStrike, αποτελεί η cloud-native πλατφόρμα CrowdStrike Falcon, η οποία προσφέρει μια ενοποιημένη λύση που συμπεριλαμβάνει αντιική προστασία επόμενης γενιάς (Next-Generation Antivirus – NGAV), ανίχνευση και απόκριση τελικού σημείου (Endpoint Detection and Response – EDR), έλεγχο συσκευών και αξιολόγηση ευπαθειών κ.α.

Εξάλλου, με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, η πλατφόρμα της CrowdStrike, σε πραγματικό χρόνο παρακολουθεί, συλλέγει και αναλύει δεδομένα από περισσότερα από 3 τρισ. συμβάντα κυβερνοασφάλειας την εβδομάδα. Τα δεδομένα που προκύπτουν από δείκτες όπως εξελισσόμενες επιθέσεις, ευφυία απειλών, εμπλουτισμένη τηλεμετρία κ.α., χρησιμοποιούνται για τον μετριασμό των κινδύνων και την παροχή ολοκληρωμένης προστασίας έναντι των κυβερνοαπειλών.

Αναφερόμενη στη συνεργασία με την CrowdStrike, η κα. Αλέξια Χριστοφή, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Cysoft, ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου η ανάγκη για εξεύρεση ευέλικτων, αποδοτικών και -κυρίως- αποτελεσματικών λύσεων ασφάλειας, αποτελεί προτεραιότητα για κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Στόχος της Cysoft αποτελούσε ανέκαθεν η παροχή καινοτόμων και ανταγωνιστικών λύσεων και υπηρεσιών, που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες της. Η ένταξη των αναγνωρισμένων από διεθνείς οίκους λύσεων της CrowdStrike στο portfolio μας, αποδεικνύει πώς παραμένουμε πιστοί στο όραμα και τις αξίες μας. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι κορυφαίοι vendors όπως η CrowdStrike, μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας τον επαγγελματισμό και την εξειδίκευσή μας».

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Business Development Manager στην Westcon για την CrowdStrike σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, σχολίασε: «Με την έναρξη της επίσημης διανομής των λύσεων της CrowdStrike από την Westcon, θέσαμε ως στόχο να την εμπλουτίσουμε με συνεργάτες που θα φέρουν προστιθέμενη αξία με τη γνώση τους, την εμπειρία τους και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που τους διακρίνει. Η Cysoft, εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του Endpoint Security δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το κανάλι. Πιστεύουμε σε αυτήν την συνεργασία και μαζί θα πετύχουμε το θεμιτό αποτέλεσμα που χρειάζεται η CrowdStrike στην περιοχή μας».

close menu