Εκδηλώσεις Teamworks

Στις 20 & 21 Μαρτίου το επετειακό 25ο Συνέδριο «Greek ICT Forum – Infomobility World – ICT Manager Summit»

Τη Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, η Teamworks πραγματοποιεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel το 25ο Συνέδριο «Greek ICT Forum – Infomobility World» με βασικό θεματολογικό άξονα: «ICT Services and Apps Everywhere: Πως αντιδρά η ελληνική επιχείρηση;».

Μαζί του συνδιοργανώνεται το 1ο Ετήσιο Συνέδριο “ICT Manager Summit” με θέμα: «Οι Έλληνες ICT Managers μπροστά στις προκλήσεις του «ψηφιακού αύριο». Η νέα διοργάνωση, διεξάγεται σε μια κρίσιμη στρατηγικά περίοδο για τον κλάδο της Πληροφορικής και τις εταιρείες της αγοράς του ΤΠΕ/ ICT. Η Teamworks με τη πρωτοβουλία αυτή, αποσκοπεί στην ανάδειξη του νέου και διευρυμένου ρόλο των Ελλήνων ICT Managers σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Απονομή Βραβείων

Κατά την διάρκεια της διήμερης Διοργάνωσης και στο πλαίσιο των 25 χρόνων της δραστηριοποίησης της Teamworks στην αγορά του ICT, θα απονεμηθούν τα βραβεία Greek ICT Awards, που θεσπίστηκαν για πρώτη φορά από την εταιρεία Teamworks το 2003, όπως και τα βραβεία ICT Jubilee Awards.

Τα Greek ICT Awards, αφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες και θα απονεμηθούν σε εταιρείες που έχουν αναδειχθεί για την Αριστεία και Εξειδίκευσή τους (Excellence και Expertise), για τις λύσεις τους, τις υλοποιήσεις τους και τις συνεργασίες τους.

Στα ICT Jubilee Awards θα αναδειχθεί η παρουσία νεότερων CEOs, εταιρειών που συμπλήρωσαν τα 25-30 και πλέον χρόνια δραστηριοποίησής τους, καθώς και στελεχών που χαρακτήρισαν με την πορεία τους την ελληνική αγορά ΤΠΕ/ ICT.

Φυσική & ψηφιακή μετάδοση

Το συνέδριο και η έκθεση του “Greek ICT Forum – Infomobility World” θα διεξαχθούν φυσικά στο Divani Caravel και θα υποστηρίζονται από παράλληλη live ψηφιακή μετάδοση. Εκτός από την Φυσική Έκθεση η παρουσία των Χορηγών θα υποστηρίζεται με την Ψηφιακή Έκθεση στο τρισδιάστατο Ψηφιακό Εκθεσιακό Κέντρο της Teamworks «Πυθαγόρας».

Το Συνέδριο και η Έκθεση “Greek ICT Forum – Infomobility World” απευθύνονται εδώ και 25 χρόνια σε Επαγγελματίες Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακών Επικοινωνιών, σε ICT Managers Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Φορέων Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, με στόχο την ανάδειξη ολοκληρωμένων υλοποιήσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Τεχνολογικών Τάσεων και Ψηφιακών Υποδομών και Υπηρεσιών, που αποτελούν τους «πυλώνες» της επιτυχημένης πορείας ελληνικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Στόχοι της Διοργάνωσης

Το “Greek ICT Forum – Infomobility World”, ως η διαχρονική κορυφαία συνάντηση στην Ελλάδα των επαγγελματιών Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών, αποσκοπεί και επιδιώκει να:

  • μεταφέρει στην ελληνική αγορά ΤΠΕ τις νέες τάσεις σε όλο το φάσμα των Ψηφιακών Τεχνολογιών
  • παρουσιάσει επιτυχημένες υλοποιήσεις έργων και υπηρεσιών
  • δώσει βήμα διαλόγου σε όλους και όλες που αποτελούν την επαγγελματική, στελεχιακή και επιστημονική επαγγελματική κοινότητα
  • ενημερώσει τους 120 χιλιάδες και πλέον Συνέδρους (επίσημα στοιχεία Google Analytics) που παρακολουθούν τα συνέδρια της Teamworks από την Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη και εξωτερικό για τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική αγορά
  • καταγράψει τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς ΤΠΕ με βάση τις επενδύσεις και την εξέλιξη των ιδιωτικών και δημοσίων έργων ΤΠΕ

Tο 25 Συνέδριο Greek ICT Forum διεξάγεται με την αιγίδα των εξής υπουργείων και φορέων:

Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών,  του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) και με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ),  του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) και του Συνδέσμου Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

Χορηγοί του Συνεδρίου

DIAMOND SPONSOR: COSMOTE

PLATINUM SPONSORS: DELL TECHNOLOGIES, PERFORMANCE TECHNOLOGIES | IBM

GOLD SPONSORS: EPSILON NET, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE | UNI SYSTEMS

BRONZE SPONSORS: COMSYS, DELOITTE, DIGITAL REALTY, GRANT THORNTON, HUAWEI, NOKIA, ONLINE DATA, ORACLE, OTS, PAPAKOSMAS DATATECHNIKA, PartnerNET, RUIJIE|REYEE, SCHNEIDER ELECTRIC, TEAM CANDI

HONORED SPONSOR: intGLOBAL

MEDIA SPONSORS: ΑΘΗΝΑΪΚΟ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ICTPLUS.GR, ICT WEEKLY

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε ΕΔΩ

Για δηλώσεις συμμετοχής δια ζώσης, πατήστε εδώ

Για δηλώσεις συμμετοχής online, πατήστε εδώ

close menu