Έργα - Εγκαταστάσεις

Στην Profile Software το σύστημα διαχείρισης επενδύσεων της Βρετανικής Cirdan Capital

Η Profile ανακοίνωσε την επιλογή του συστήματος διαχείρισης επενδύσεων Axia από την Cirdan Capital, fintech εταιρεία με έδρα το Λονδίνο, για την επέκταση της λειτουργικότητας και των υπηρεσιών της τεχνολογικής πλατφόρμας της.

Η Cirdan Capital ιδρύθηκε το 2014 και εξειδικεύεται στην έκδοση structured επενδυτικών προϊόντων. Η συγκεκριμένη συνεργασία θα ενδυναμώσει την Cirdan Capital για να προσφέρει στους πελάτες της – επαγγελματίες  επενδυτές, Private Banks, Wealth Managers και Family Offices – λύσεις που αξιοποιούν προηγμένες τεχνολογίες ώστε να μπορούν να παρέχουν με εύκολη πρόσβαση, ακόμα πιο προσωποποιημένες επενδυτικές προτάσεις. Το Axia Suite θα επεκτείνει και θα ενισχύσει την υφιστάμενη προηγμένη πλατφόρμα της Cirdan Capital σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στους πελάτες της σχετικά με τα capital markets, ενώ παράλληλα θα υποστηρίξει πλήρως την λειτουργικότητα της λύσης direct indexing, την οποία η Cirdan Capital θα παρουσιάσει στην αγορά της το δεύτερο μισό του έτους.

«Η συγκεκριμένη συνεργασία μας επιτρέπει να διακριθούμε ως προτιμητέος συνεργάτης για όλους τους financial providers που αναζητούν δομημένα προϊόντα και νέες  λύσεις για τις κεφαλαιαγορές», δήλωσε ο Antonio De Negri, Founder και CEO, Cirdan Capital

close menu