Έργα - Εγκαταστάσεις

Στην κοινοπραξία Intracom Telecom-Γρίβας τα βιομετρικά δεδομένα του υπουργείου Μετανάστευσης

Η Intracom Telecom, πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε ότι η ένωση εταιρειών Intracom Telecom – Γρίβας Α.Ε. ανέλαβε την εκτέλεση του έργου «Εξειδικευμένες φορητές συσκευές συνδεδεμένες με κινητά τηλέφωνα και εφαρμογές συνδεδεμένα με διεθνείς Αρχές Δίωξης», με δυνατότητα για έλεγχο ταξιδιωτικών εγγράφων, δυνατότητα διακρίβωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και άλλων βιομετρικών στοιχείων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το έργο ανατέθηκε από το Λιμενικό Σώμα μετά από διεθνή ανοικτό διαγωνισμό και αφορά στην προμήθεια του συστήματος λογισμικού Command & Control SISC2 της Intracom Telecom όπου θα παραμετροποιηθεί ειδικά στις απαιτήσεις του Λιμενικού Σώματος. Τα χαρακτηριστικά του συστήματος SISC2 προσφέρουν τη δυνατότητα προβολής αποτελεσμάτων σε κινητές συσκευές που προέρχονται από σύνθετες αναζητήσεις οι οποίες πραγματοποιηθήκαν σε βάσεις δεδομένων, εφαρμογές και σε τρίτα συστήματα.

Ο κ. Κώστας Καρδαράς, Δ/ντης της Διεύθυνσης Security & Integrated Systems της Intracom Telecom, δήλωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Λιμενικό Σώμα που εμπιστεύτηκε τις τεχνολογικές λύσεις της ένωσης εταιρειών «INTRACOM TELECOM – ΓΡΙΒΑΣ Α.Ε.Ε.» καθώς επίσης να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στην διαδικασία υποβολής της προσφοράς μας».

close menu