Έργα - Εγκαταστάσεις

Στην AMCO οι νέοι αυτόματοι πωλητές εισιτηρίων σε Μετρό και Τραμ

Η Amco ανέλαβε ως υπεργολάβος της «Τέρνα Ενεργειακή» την προμήθεια 66 αυτόματων μηχανημάτων έκδοσης καρτών και εισιτηρίων στα πλαίσια του έργου «Προμήθεια, Εγκατάσταση, Δοκιμή, Θέση σε Λειτουργία, Συντήρηση και Υποστήριξη Εξοπλισμού για το Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου της επέκτασης της Γραμμής 3 του Μετρό προς Πειραιά και της επέκτασης ΤΡΑΜ προς Πειραιά».

Η Amco θα κατασκευάσει και θα παραδώσει τον εξοπλισμό και θα υλοποιήσει το λογισμικό, το οποίο θα εξασφαλίσει την ενσωμάτωση των νέων Αυτόματων Μηχανημάτων στο Ενιαίο Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) του ΟΑΣΑ. Τα ΑΜΕΚ θα υποστηρίζουν την έκδοση και επαναφόρτιση «πολλαπλού» εισιτηρίου (ATH.ENA Ticket) καθώς και την επαναφόρτιση της κάρτας ATH.ENA Card.

Τα νέα ΑΜΕΚ θα εγκατασταθούν στους σταθμούς Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια, Ταμπούρια-Μανιάτικα, Πειραιάς και Δημοτικό Θέατρο της Γραμμής 3 του Μετρό, καθώς και στις στάσεις του ΤΡΑΜ στη γραμμή του Πειραιά. Εκτός από την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού και λογισμικού των ΑΜΕΚ, το έργο περιλαμβάνει και τις υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης αυτών κατά τη φάση λειτουργίας τους. Το έργο είναι αποτέλεσμα της συνεχούς επένδυσης της Amco στον τομέα των ευφυών μεταφορών και αποτελεί συνέχεια παρόμοιων έργων προμήθειας ΑΜΕΚ τόσο στο εσωτερικό (Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ) όσο και σε πελάτες του εξωτερικού (MBC Μέκκα, Σαουδική Αραβία).

close menu