Εκδηλώσεις

STARTUPPER AWARDS 2023: Την Δευτέρα 27/11 τα Βραβεία-Θεσμός της Ελληνικής Startup Σκηνής

Τα Startupper Awards, τα βραβεία-θεσμός για το εγχώριο οικοσύστημα καινοτομίας έρχονται την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στον χώρο του Ελληνικού Κόσμου, για να επιβραβεύσουν τους κορυφαίους της ελληνικής Startup σκηνής. Το 2023 ήταν μια «ταραχώδης» χρονιά για το παγκόσμιο οικοσύστημα καινοτομίας, ήταν όμως και ένα έτος κατά το οποίο η Ελληνική Startup Σκηνή έδειξε την αξία της, καταφέρνοντας όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να σημειώσει επενδυτικό «boom». Κάπως έτσι λοιπόν, τα STARTUPPER AWARDS, είναι ξανά εδώ για να τιμήσουν και να αναδείξουν τους πιο… καινοτόμους των πιο καινοτόμων!

Τα STARTUPPER AWARDS είναι μια μοναδική στο είδος της διοργάνωση βραβείων, η οποία έχει ως στόχο να τιμήσει και να αναδείξει τις Startups και τους νέους επιχειρηματίες που έχουν κάνει σημαντική πρόοδο στον τομέα τους.

Τα βραβεία διοργανώνονται από το STARTUPPER.gr, το STARTUPPER MAG, την τηλεοπτική εκπομπή ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ και όλα τα Μέσα της EMEA MEDIA, των πρώτων που πίστεψαν όσο κανένας άλλος στη χώρα στη δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας και όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονται σταθερά στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής επικαιρότητας.

Η διοργάνωση ξεκίνησε το 2016 και με την εξαίρεση των χρόνων της πανδημίας, από τότε έχει βραβεύσει τις σημαντικότερες Startups οι οποίες έχουν σηκώσει ψηλά τη σημαία της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας, χάρη στις πρωτοποριακές λύσεις και την ευρηματικότητά τους.

Η επιλογή των νικητών έγινε από την έμπειρη συντακτική ομάδα του STARTUPPER, η οποία επέλεξε τους καλύτερους των καλύτερων σε 21 ξεχωριστές κατηγορίες. Οι συντάκτες του STARTUPPER MAG και του STARTUPPER.gr με «όπλο» την εξειδικευμένη γνώση τους, αλλά και απολαμβάνοντας το προνόμιο του να παρακολουθούν και να συνομιλούν καθημερινά με το Οικοσύστημα, είναι οι πλέον κατάλληλοι για να επιλέξουν τους κορυφαίους «παίκτες» της αγοράς. Έτσι λοιπόν, έχοντας μία «βάση δεδομένων» περισσότερων από 5.000 άρθρων την τελευταία διετία, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τα 43 τεύχη του STARTUPPER MAG τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει αυτά τα 4+ χρόνια, έχουν επιλέξει τις καλύτερες στον τομέα τους Startups της χώρας.

Ο μαγικός αριθμός «21»

Στη σπουδαία βραδιά της απονομής, στην οποία θα παρευρεθούν εκλεκτοί καλεσμένοι και σημαντικές μορφές της Επιχειρηματικής / Οικονομικής / Πολιτικής Σκηνής, θα δοθούν 21 συνολικά Βραβεία
Οι κατηγορίες των STARTUPPER AWARDS είναι δυναμικές και πολυδιάστατες. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους γνωστούς τομείς του FINTECH, του HEALTHTECH, του RetailTech, του AgroΤech κ.λπ., υπάρχουν και κατηγορίες «έκπληξη», όπως οι KIDS FRIENDLY και PET FRIENDLY STARTUPS!
Το STARTUPPER, όντας η φωνή του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας, έχει ως σκοπό όχι μόνο να προβάλει τις καλύτερες εταιρείες του χώρου, αλλά και να συμβάλει στην ανάπτυξη της Ελληνικής Αγοράς Καινοτομίας, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά.
Η αντίστροφη μέτρηση για τα STARTUPPER AWARDS 2023 έχει ήδη ξεκινήσει, λίγες ημέρες έμειναν μόνο για την εκδήλωση στον εντυπωσιακό χώρο του Ελληνικού Κόσμου – Αίθουσα Ιφιγένεια, το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου (19.00).

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τις κορυφαίες Startups της χρονιάς!

Οι Κατηγορίες των STARTUPPER AWARDS

STARTUP OF THE YEAR
TOP DEAL
RISING STARTUP
AD / MARKETING TECH
AGRO / FOOD TECH
ARTIFICIAL INTELLIGENCE
BIG DATA
ENTERTAINMENT
ENVIRONMENT
FINTECH
HEALTH / BIO TECH
INSURΤECH
KIDS FRIENDLY
LEASING
LOGISTICS
MARITIME
PET FRIENDLY
PROPΤECH
RETAILTECH
SMART CITIES
TRAVEL / CULTURAL

Όλες οι πληροφορίες για τα STARTUPPER AWARDS 2023 βρίσκονται στην ιστοσελίδα: https://awards.startupper.gr/

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο: 210 32 49 222

close menu